Comunitat Valenciana

Puig diu que "el lògic" i "el que van dir els ciutadans" és que a Alacant hi haja "un govern de progrés"

  • El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha indicat aquest dimecres, respecte a l'Alcaldia d'Alacant, que "el lògic" i "el que van dir els ciutadans" després de les últimes eleccions municipals és que en aquesta ciutat hi haja "un govern de progrés".
Ximo Puig en una imatge recent
Ximo Puig en una imatge recent
Europa Press - Archivo
Ximo Puig en una imatge recent

"Això és el que realment ha de succeir", ha assenyalat el responsable autonòmic, que ha instat "tots els actors" implicats en la formació d'un executiu local a Alacant després de la renúncia del ja exalcalde Gabriel Echávarri a donar "una resposta a la governabilitat" d'aquesta ciutat. Puig ha considerat que "el fonamental és que Alacant recupere la normalitat institucional".

El cap del Consell s'ha pronunciat d'aquesta manera en la roda de premsa que ha oferit després de presidir la reunió del consell de direcció de la Conselleria de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori, preguntat per si espera que hi haja acord per a la investidura com a primera edil d'Alacant de l'alcaldessa en funcions d'aquesta ciutat i candidata socialista a l'Alcaldia, Eva Montesinos, i que aquest procés es resolga com més prompte millor.

"Espere que es resolga com més prompte millor. Se'n va a resoldre com més prompte millor perquè té ja un termini limitat després de la dimissió de l'alcalde. Hi ha un temps delimitat i, per tant, hi haurà un nou alcalde o alcaldessa en els pròxims dies", ha respost Ximo Puig.

Després d'açò, ha asseverat que "el lògic, allò que van dir els ciutadans en el seu moment és que hi haguera un govern de progrés a Alacant" i ha subratllat que "això és el que realment ha de succeir". "Interpel·le a tots els actors perquè donen una resposta a la governabilitat d'Alacant. Per a mi el fonamental és que Alacant recupere la normalitat institucional", ha insistit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento