Comunitat Valenciana

Famas Fest, el festival per a famílies i mascotes, arriba a València

  • L’esdeveniment ocuparà un espai de 10.000 m2 amb una gran quantitat d’activitats de conscienciació.
  • L’organizació preveu l'assistència de més de 12.000 personesentre el dissabte 14 i el diumenge 15 d'abril.
Mascota
Mascota
FAMAS FEST
Mascota

Famas Fest, el primer festival per a famílies i mascotes d'Europa, arrancarà aquest cap de setmana en Els Jardins de Vivers de València amb un intens programa d'activitats lúdiques per a gaudir famílies i mascotes.

El dissabte 14 i el diumenge 15 d'abril tindrà lloc la primera edició d'aquesta iniciativa en la qual concerts, zona d’agility, exhibicions, animació infantil, àrees de restauració i zona chill out centraran algunes de les activitats per a reivindicar un espai de diversió i oci amb animals de companyia, segons ha informat l'organització en un comunicat.

Durant el cap de setmana, les mascotes seran les protagonistes juntament amb tots els membres de la família en un macro-espai de 10.000 m2 que comptarà amb un circuit agility, on es realitzaran exhibicions de com es competeix a nivell professional, i animarà als assistents a interactuar en pista amb les seues mascotes amb l'assistència d'una experta en la matèria.

Tallers, oci i gastronomia

També tindran lloc demostracions disc dog, exhibicions de la Policia Local de València muntada a cavall o tallers de com s'ha de jugar amb el teu gos. La zona de Food Trucks no solament comptarà amb una variada oferta gastronòmica per a les famílies, sinó que també disposarà d'una àmplia carta de diferents pinsos i productes per als animals de companyia.

Els més xicotets també podran gaudir en Famas Fest amb diversos inflables i altres activitats infantils com pinta-cares, i el village comercial amb més de 20 expositors acostarà als assistents les últimes novetats per a la cura dels animals de companyia.

Fins i tot es podrà comprovar com són els hotels 'PetFriendly' amb una rèplica d'una habitació d'establiment hoteler que admet mascotes.

Campanya de conscienciació 

En la primera edició de Famas Fest també es realitzarà una campanya de conscienciació amb tallers i xarrades que aprofundiran en la importància d'adoptar animals, la responsabilitat social de tenir mascotes, a més de la importància de la seua alimentació, cures i educació. A més, el Col·legi de Veterinaris sensibilitzarà en la supervisió de la salut de les mascotes i en la identificació mitjançant xips.

L'organització de Famas Fest preveu l'assistència de més de 12.000 persones en aquesta primera edició que busca convertir-se en una cita de referència d'oci familiar per a amos i mascotes en tota Espanya.

Part de la recaptació de cadascuna de les entrades al Famas Fest es destinarà a la protectora Modepran per a afrontar l'atenció veterinària en els refugis de Benimámet, Paterna i Carlet, on atenen a un total de 700 gossos i 400 gats.

El preu de les entrades serà de cinc euros en taquilla i de quatre euros en venda anticipada en la pròpia web del festival: http://famasfest.es/. Els xiquets de fins a 12 anys i les mascotes tindran entrada gratuïta.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento