Comunitat Valenciana

Goirigolzarri admet que l'acció de Bankia no està tenint una evolució positiva però és una "excel·lent inversió"

  • El president de Bankia, José Ignacio Goirigolzarri, ha admès aquest dimarts que les accions de l'entitat "no estan tenint una evolució positiva" enguany pel que millorar el seu valor és un tema "clau". No obstant açò, ha apuntat que amb una "visió àmplia" en el temps es demostra que són una "excel·lent opció" i que la seua evolució és "clarament millor que la mitjana del sector bancari europeu".
José Ignacio Goirigolzarri compareix sobre la junta general d'accionistes
José Ignacio Goirigolzarri compareix sobre la junta general d'accionistes
EUROPA PRESS
José Ignacio Goirigolzarri compareix sobre la junta general d'accionistes

"Jo personalment tinc una forta inversió en Bankia i estic convençut que és una excel·lent inversió", ha subratllat durant l'octava Junta d'Accionistes que se celebra aquest dimarts en el Palau de Congressos de València.

Goirigolzarri ha respost així alguns accionistes que han demanat explicacions sobre les mesures que va a emprendre per a incrementar el valor de les accions. Segons ha explicat el banquer, el baix valor de l'acció aquests mesos es deu "possiblement a factors tècnics" ja que el valor en Bankia està "profundament relacionat amb l'evolució de tipus d'interés" i a més l'evolució del sector bancari en general tampoc està sent positiva.

No obstant açò, ha puntualitzat que "hui els analistes estan d'acord que el creixement de potencial de la nostra acció és superior al d'altres bancs". Per a complir amb aquestes expectatives, Goirigolzarri ha apuntat al seu Pla Estratègic 2018-2020, així com a la recent fusió amb BMN, que espera que "generen valor per als seus accionistes durant els pròxims tres anys".

Dins d'aquest full de ruta, Bankia es planteja continuar amb "el mateix entorn i perímetre orgànic", de manera que "no té prevista cap possible fusió", ha puntualitzat Goirigolzarri, qui ja aquest mateix dilluns va qualificar de "llegenda urbana" una possible fusió amb BBVA o el Sabadell i va comentar que li "sorprendria" que el ministre d'Economia, Román Escolano, haguera oferit l'entitat financera a Caixabank.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento