Comunitat Valenciana

Un total de 22 restaurants participen en la III edició del Tastarròs

  • La iniciativa, organitzada per la D.O. Arròs de València se celebrarà aquest diumenge.
  • Durant l'esdeveniment s'assecaran 10.000 quilos d'arròs amb l'ajuda d'animals.
  • La Plaça de l'Ajuntament oferirà també durant la jornada actuacions musicals i degustacions per als assistents.
Anterior edició del Tastarròs
Anterior edició del Tastarròs
TASTARRÒS
Anterior edició del Tastarròs

La Plaça de l'Ajuntament de València s'omplirà de fogons diumenge que ve en la tercera celebració del Tastarròs, una jornada gastronòmica i festiva entorn de l'arròs que l'any passat va congregar 15.000 visitants.

Fins a un total de 22 prestigiosos restaurants participaran en aquesta iniciativa organitzada per la D.O. Arròs de València i que donarà començament a les nou del matí amb la presentació del ja tradicional Sequer Urbà, que convertirà part de la plaça en un gran sequer on s'assecaran 10.000 quilos d'arròs amb l'ajuda d'animals, detallen els impulsors de l'esdeveniment en un comunicat.

A partir de les 10.00 hores, tindrà lloc una exposició de ferramentes i arreus tradicionals, i serà a les onze quan el públic podrà començar a assaborir les receptes preparades pels diferents xefs.

Establiments participants

En aquesta ocasió, els locals col·laboradors seran Ampar Hospes Palau de la Mar, Casa Clemencia, Casa Granero, Cuina d'Art, El Almacén, El Poblet, Esencia, Estela, Forastera, Gastroadictos, Goya Gallery, La Ferrera, La Granja, La Mirona, La Salita, La Sequieta, La Tavernaire, Lienzo, Llopis, Paellas&Mas, Rioja i Trencadish.

Entre les propostes més cridaneres que podran degustar-se es troben un arròs melós de 'cochinita pibil' amb curri roig i terra de rosta, o un altre amb carabassa, carxofes i pernil de Segorbe.

Activitats complementàries

Mentre els restaurants donen a provar els seus particulars menús, els assistents tindran l'oportunitat de gaudir d'actuacions musicals per a espectadors de totes les edats.

Al migdia tindrà lloc un concert familiar a càrrec del duo de Godella Arrop i Tallaetes, seguit de les actuacions dels grups de música tradicional valenciana Urbalia Rurana (13.30 h) i Pepiu i L'Ansamble (15 h.), aquest últim amb un repertori modificat amb altes dosis de surrealisme.

En aquesta tercera edició, la celebració mostrarà també el seu compromís amb el medi ambient substituint les vaixelles de plàstic per unes compostables.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento