Comunitat Valenciana

Gual (CaixaBank) destaca "beneficis rècord" en 2017 i defèn el trasllat a València com "la millor decisió"

  • El president de CaixaBank, Jordi Gual, ha destacat aquest divendres la "fortalesa comercial" de l'entitat, que ha obtingut en 2017 un benefici de 1.684 milions d'euros, la qual cosa suposa un increment del 61%, la "xifra més alta de la seua història". Resultats "especialment meritoris en un any particularment difícil per la tensions polítiques a Catalunya", ha admès, i que demostren que el trasllat de la seua seu social a València "era la millor decisió" per a protegir els clients i empleats.
CAIXABANK
CAIXABANK
CAIXABANK - Archivo
CAIXABANK

Així ho ha manifestat en la Junta General Ordinària d'Accionistes de CaixaBank que se celebra en el Palau de Congressos de València, la primera en aquesta ciutat després del trasllat de la seua seu social des de Barcelona per la incertesa política després de l'1-O, i del que hui es compleixen sis mesos.

Durant la seua intervenció, Gual ha assenyalat que 2017 "no ha estat exempt de grans reptes" que l'entitat ha sigut "capaç de superar" tornant a ampliar el seu lideratge en banca minorista. "Aquesta fortalesa comercial combinada amb indubtable solvència financera ens ha permès millorar rendibilitat, amb beneficis rècord en 2017", ha subratllat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento