Comunitat Valenciana

Dos persones ferides per arma blanca en un atracament a una fàbrica a Elx

  • Dos persones han resultat ferides per arma blanca, de forma superficial, en l'atracament a una fàbrica de pell en el polígon de la pedania il·licitana d'Algorós (Alacant), segons han informat fonts municipals i del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

Segons fonts sanitàries, els ferits són un home de 49 anys i una dona de 42 anys, que pateixen ferides superficials d'arma blanca i han sigut donats d'alta 'in situ'. També ha sigut atesa una tercera persona per crisi d'ansietat. Des de l'Ajuntament s'havia informat prèviament que hi havia una persona ferida amb un cúter i que havia sigut atesa amb punts de sutura en l'Hospital General d'Elx.

L'atracament s'ha produït sobre les 12.37 hores aquest divendres en una xicoteta fàbrica de pell en el número 50 del polígon industrial 2 de la pedania il·licitana d'Algorós.

Segons ha informat l'Ajuntament d'Elx, pel que sembla entorn de les 12.37 hores tres individus han entrat i encanonat l'oficinista amb un arma falsa. Quan el treballador s'ha donat compte que l'arma no era real ha forcejat amb l'atracador i, en aquest moment, un segon atracador ha tret un cúter i li ha fet una xicoteta ferida en el coll.

La Policia Local ha detingut els tres suposats assaltants, que havien sigut reduïts pels treballadors, i es busca a un suposat quart atracador, que podria haver fugit. Segons la policia, els detinguts compten amb antecedents penals.

L'avís s'ha rebut en el 112 a les 12.37 hores des de diverses empreses.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento