Comunitat Valenciana

Gual diu que CaixaForum València aspira a ser un "nou referent"

  • "Som un banc arrelat allí on estem i ara estem ací absolutament compromesos", ha asseverat.
  • Les obres per a la seua instal·lació començaran a la fi d'any i es prolongaran altres dos, ha apuntat.
  • El projecte, que estarà en l'Àgora de la Ciutat de les Arts i les Ciències, oferirà activitats per a tots els públics.
Àgora de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València
Àgora de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València
Europa Press - Archivo
Àgora de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València

El president de CaixaBank, Jordi Gual, ha avançat aquest divendres que CaixaForum València, que s'instal·larà en l'Àgora de la Ciutat de les Arts i les Ciències, aspira a convertir-se en un "nou referent en la ciutat" amb una programació dirigida a tots els públics.

Així ho ha manifestat durant la Junta General Ordinària d'Accionistes de CaixaBank que s'ha celebrat a València, la primera en aquesta ciutat després del trasllat de la seu social de l'entitat financera per la incertesa política a Catalunya després de l'1-O.

Gual ha assegurat que el compromís de CaixaBank amb la Comunitat Valenciana és "absolut" i comptar amb CaixaForum, contribuirà encara més a augmentar la seua presència en aquesta regió. "Som un banc arrelat allí on estem i ara estem ací absolutament compromesos", ha asseverat.

El president de l'entitat ha recordat que la iniciativa de la fundació bancària es va presentar el passat mes de febrer. Les obres començaran a la fi d'any i es prolongaran altres dos, ha apuntat.

El projecte compta amb una inversió de 18 milions d'euros i una despesa anual de funcionament i manteniment del centre de 5 milions d'euros, que permetran posar més de 5.000 metres quadrats "a la disposició de la Comunitat Valenciana" amb l'objectiu de convertir-se en "referent" per a la ciutat, ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento