Comunitat Valenciana

Anged confia en "una gran afluència de públic" aquest diumenge després del milió i mig de visites en Setmana Santa

  • L'Associació Nacional de Grans Empreses de Distribució (Anged) espera rebre "una gran afluència de públic" als establiments comercials diumenge que ve, 8 d'abril, després de les prop de 1.500.000 de visites que van tindre les grans superfícies de la Comunitat Valenciana en les seues dues obertures de Setmana Santa.
Imatge d'arxiu d'establiments comercials
Imatge d'arxiu d'establiments comercials
Europa Press - Archivo
Imatge d'arxiu d'establiments comercials

L'entitat recorda que diumenge que ve obriran de nou les tendes de les zones de gran atracció turística (ZGAT) especificades en la llei aprovada pel Govern valencià el passat 16 de febrer.

Segons preveu aquest acord, aquest serà l'últim festiu d'obertura fins al pròxim mes de juny.

Entre les àrees beneficiades, precisa Anged en un comunicat, estan les cinc de València capital, Alacant ciutat, i les ZGAT estacionals i anuals enumerades en la Disposició Transitòria quarta.

Per al portaveu d'Anged a la Comunitat Valenciana, Joaquín Cerveró, "les obertures de Setmana Santa han servit per a satisfer les necessitats dels clients, molts d'ells turistes, que mantenen la seua segona residència" en aquesta autonomia. "Diumenge que ve estem segurs de tornar a tindre una gran afluència de públic", augura.

Per a Anged és "molt important recordar que amb aquestes obertures és possible mantindre els més de 800 llocs de treball creats en aquests últims anys en les zones on es van liberalitzar les obertures comercials".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento