Comunitat Valenciana

El dispositiu per la Copa Davis a València comptarà amb 200 policies

  • Està compost per la Policia Nacional, la Policia Local de València, la Unitat Adscrita i seguretat privada.
  • El delegat del Govern destaca que aquest tipus d'esdeveniments que suposen un focus d'atracció de turisme.
VISITA DELEGADO SEGURIDAD COPA DAVIS
VISITA DELEGADO SEGURIDAD COPA DAVIS
DELEGACIÓN GOBIERNO CV
VISITA DELEGADO SEGURIDAD COPA DAVIS

El dispositiu de seguretat per als tres dies de celebració de la Copa Davis a València comptarà amb 200 efectius de la Policia Nacional i un total de 28 furgonetes a l'entorn de la Plaça de Bous, on se celebren els partits, amb l'objectiu que "l'únic protagonista siga el tenis", ha destacat el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues.

Després de diversos dies en funcionament, es desplega completament a partir d'aquest divendres, 6 d'abril, per a garantir la seguretat tant en l'exterior com a l'interior del recinte, detalla Delegació de Govern en un comunicat.

El dispositiu de seguretat està compost per la Policia Nacional, la Policia Local de València, la Unitat Adscrita i seguretat privada. El Centre de Coordinació Operativa (Cecor) estarà a l'interior de la Plaça de Bous.

Cada dia hi haurà un grup compost per mig centenar d'agents uniformats pertanyents a la Unitat d'Intervenció Policial (UIP) i a la Unitat de Prevenció i Reacció de Policia Nacional (UPR), que tindran suport d'efectius policials de paisà. Si fóra necessari reforçar aquest dispositiu, se sumarà la Unitat de Prevenció i Reacció (UPR).

El delegat del Govern ha visitat aquest dijous les instal·lacions de l'eliminatòria de quarts de final de la Copa Davis, situada en la Plaça de Bous de València, acompanyat pel director de la Real Federació Espanyola de Tenis, Miguel Ángel Martín; el president de la Federació de Tenis de la Comunitat, Antonio Martínez, i els responsables del dispositiu de seguretat.

"Orgull" per als valencians

"Per a la ciutat i per a tota la Comunitat Valenciana és un orgull acollir aquests Quarts de final entre Espanya i Alemanya", ha manifestat Moragues, per a subratllar que "València torna a acollir un esdeveniment esportiu de primer nivell" i destacar el suport del Govern a aquest tipus d'esdeveniments que suposen un focus d'atracció de turisme.

Amb la Copa Davis, el delegat del Govern ha assegurat que la Comunitat Valenciana té l'oportunitat de projectar-se "no solament a nivell nacional, sinó també internacional", a més de demostrar la seua capacitat organitzativa i d'acolliment".

Respecte al dispositiu de seguretat, Moragues ha valorat la "plena coordinació" entre els diferents cossos de seguretat, amb l'objectiu que "l'únic protagonista a València, a partir de matí i durant el cap de setmana, siga el tenis".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento