Comunitat Valenciana

Irene Gómez (Podem) promet el seu càrrec en Les Corts "pels drets dels valencians d'adopció"

  • La nova diputada de Podem en Les Corts Irene Gómez ha promès aquest dimecres acatar la Constitució i l'Estatut d'Autonomia en prendre possessió del seu càrrec "pels drets socials dels valencians i les valencianes d'adopció".

Gómez substitueix el diputat Marc Pallarès, que va renunciar a l'escó i al seu càrrec com a secretari segon de la Mesa per motius familiars i professionals, per a reincorporar-se a la Universitat Jaume I de Castelló, on és docent.

A més, la nova diputada assumirà també eixa funció en la Mesa en haver aconseguit 48 vots a favor -36 han sigut en blanc i un de nul- en una votació que s'ha celebrat després de la seua presa de possessió.

Nascuda al Perú, Irene Gómez és llicenciada en dret i doctorada en Dret Constitucional per la Universitat Jaume I (UJI) de Castelló. Ha treballat en l'àrea legislativa del grup parlamentari en el parlament valencià des de 2015.

Gómez té estudis en Administració i Finances i un postgrau en igualtat i gènere per la UJI. Va ser presidenta de l'associació de dones immigrants Castelló-Almuinca. Al llarg de la seua carrera, ha treballat en la Fundació Isonomia en el departament de projectes internacionals. A nivell orgànic és la secretària de finances.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento