Comunitat Valenciana

La plataforma Plug and Play instal·la el seu backoffice europeu a València

  • La plataforma global d'innovació Plug and Play ha establit tot el seu backoffice europeu a València després de l'expansió que va començar fa tres anys. A causa de l'obertura de nous programes d'acceleració en el continent i del suport de grans corporacions com a Media Markt, Daimler, Lafayette, C&A o BNP Paribas, la companyia amb seu a Silicon Valley ha determinat implementar un equip que coordine i gestione els nous centres oberts i els que estan per arribar enguany, segons ha informat l'entitat en un comunicat.
Plug & Play
Plug & Play
PLUG & PLAY
Plug & Play

Aquesta mesura és una manera d'"optimitzar millor" el servei als corporates partners que l'acceleradora té en Europa. Només l'any passat es van obrir més de cinc programes d'acceleració en el continent i aquest 2018 "no seran menys", han apuntat.

La decisió d'escollir València com a backoffice vé determinada per dos factors: el "talent" que la ciutat del Turia ofereix a nivell professional, i l'experiència positiva del grup des de fa més de 20 anys, que es va iniciar amb l'obertura d'Aquaservice.

Actualment, la plataforma global d'innovació està en cerca activa de perfils de màrqueting digital, programació, legal, recursos humans i finances per a la creació d'aquest centre que facilitarà encara més l'expansió de Plug and Play a Europa.

Des dels seus inicis l'any 2006, Plug and Play Tech Center s'ha convertit en un referent a nivell mundial en programes d'acceleració tecnològics. El seu model aconsegueix conjuminar startups en fases avançades amb grans corporacions de rang mundial que busquen la innovació més capdavantera i disruptiva. Els seus més de 14 programes verticals venen recolzats d'empreses com PepsiCo, Bosch, Panasonic, Exxon, P&G, Samsung, Carrefour o Nissan.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento