Comunitat Valenciana

Sánchez (Cs) sobre que Cantó puga optar a la Generalitat: "El candidat ha d'eixir de primàries i són capritxoses"

  • La síndica de Ciutadans en les Corts Valencianes, Mª Carmen Sánchez, ha assegurat aquest dimarts que no li "incomoda per a res" la possibilitat que el diputat en el Congrés Toni Cantó puga presentar-se com a candidat a la Generalitat per la formació taronja i ha apuntat que, "en qualsevol cas, el candidat ha d'eixir per primàries i les primàries són capritxoses".
Mari Carmen Sánchez (Cs)
Mari Carmen Sánchez (Cs)
CS
Mari Carmen Sánchez (Cs)

Sánchez ha realitzat aquestes declaracions als mitjans en les Corts en ser preguntada per les informacions que assenyalen a Cantó com a favorit per la direcció del partit, i que considera que "són elucubracions, són apostes i no és la primera vegada que passa en el quasi any que porte com a portaveu".

La síndica de Cs ha recordat "el partit al cap i a la fi triarà el seu candidat per primàries", per la qual cosa "açò no és més que una altra anotació més a les apostes que poden haver-hi o no poden haver d'ací a gener de 2019 que és la data que el partit ha proposat per a eixes primàries".

En aquest sentit, Sánchez ha posat l'accent que "encara queden molts mesos per davant i els 'dimes i diretes' seguiran estant al peu de la notícia" però "fins que no arribe el moment de veure els qui es presenten i sobretot de veure els qui guanyen eixes primàries en les tres províncies crec que que és estar parlant de conjectures". "Són les bases les que han de pronunciar-se i són les bases les que van a triar els número u de les tres províncies", ha puntualitzat.

En tot cas es tracta d'una possibilitat que no li "incomoda per a res". En aquest moment, ha dit, està centrada en el seu treball com a portaveu en les Corts: "Crec que és el que he de fer, estar centrada en el meu treball diari i d'ací a uns mesos ja veurem si em presente a unes primàries o no em presente o què va a passar".

"Ara mateix, -ha continuat- encara no em plantege ni una cosa ni una altra, per responsabilitat, i més amb les enquestes que estan eixint en els últims mesos", que apunten al creixement en vots de Ciudadanos. "La meua responsabilitat és aconseguir que eixes enquestes es facen realitat, és a dir, centrar-me en el treball, a focalitzar que tots els esforços del grup parlamentari seguisquen recolzant eixes enquestes i tirar para avance", ha sentenciat.

A dia de hui, ha insistit, la seua preocupació no és si presentar-me a unes primàries o no, "l'important és que Cs s'assenteix a la Comunitat Valenciana i sobretot demostrar que estem preparats per a governar", ha subratllat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento