Comunitat Valenciana

La jove ferida per l'exparella de la seua mare: "El meu avi és l'heroi de tot açò, si no és per ell estem tots morts"

  • La jove de 22 anys a la qual presumptament va ferir l'ex-company sentimental de la seua mare, detingut a més per matar el pare d'aquesta, a Castelló, ha assegurat que "l'heroi de tot açò" ha sigut el seu avi. "Si no arriba a ser per ell, estem tots morts. Ell ha donat la vida per nosaltres", ha assegurat.
Un agente en los alrededores de la vivienda donde se produjo el suceso
Un agente en los alrededores de la vivienda donde se produjo el suceso
EUROPA PRESS
Un agente en los alrededores de la vivienda donde se produjo el suceso

Així s'ha expressat la jove davant els mitjans abans d'abandonar l'Hospital General en el qual ha estat ingressada des del succés per a recuperar-se de les ferides que presentava.

Plorant i molt afectada, la xica ha relatat com van succeir els fets, assenyalant que l'exparella de la seua mare va entrar en la casa dels seus avis amb un ganivet i la va obligar a despullar-se. "Em va posar el ganivet en el cor i em va dir que si cridava em matava, que només havia de fer un moviment per a traspassar-me el cor", ha indicat la jove.

La víctima ha explicat que quan el presumpte agressor es va abalançar cap a ella, el seu avi va aconseguir arrabassar-li el ganivet i, quan tots dos estaven forcejant, ella va poder eixir corrent a demanar ajuda. "I ja no sé res més, es van quedar els meus avis dins la casa", ha dit.

"NO TÉ SENTIMENTS"

"És un assassí, ha matat més vegades", ha subratllat la jove, qui ha demanat que complisca la presó màxima. "Eixa persona no pot eixir de la presó, ho va a tornar a fer, és una persona que no té sentiments", ha afegit.

"Anava a matar un xiquet de 8 anys, doncs abans va pujar a Cabanes on viu el meu germà a buscar-ho, no té cap tipus de remordiments", ha apuntat la jove, qui ha destacat que el presumpte agressor "només busca ell, ell i ell, i si no fas el que ell et diu, estàs morta, com ens va dir a tots".

Així, la xica ha indicat que la seua mare ho va voler tirar de casa, la "va segrestar" esperant-la en el portal i li va dir que "si ella no accedia a fer el que ell demanava, anava a fer mal a la seua família". "Ho va acabar complint", ha lamentat.

Segons ha explicat, la seua mare i ella dilluns van anar a denunciar i van posar protecció al seu germà en el col·legi, en l'entrada i en l'eixida, i en la seua casa, mentre que van portar la seua mare a un centre de la dona. "I els únics que no estàvem protegits érem els meus avis i jo, però no imaginàvem que anava a vindre ací".

Preguntada pels antecedents per homicidi dolós en 1994 del presumpte agressor, la jove ha assenyalat que ell els va dir que havia tingut una baralla en l'eixida d'una porta d'una discoteca, "que va veure com estaven abusant dos homes d'un altre i que ell es va ficar i que tot va ser en defensa pròpia, però no és veritat". Segons la xica, ell va cometre un assassinat en el carrer i, fins i tot, ha assegurat que va cometre altres dos més en la presó.

La jove ha manifestat que la seua mare està bé, "dins del que cap", i "a poc a poc", i que la seua àvia és "la que pitjor està".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento