Comunitat Valenciana

UGT lamenta "la quantitat de traves" que des de sectors "interessats" es posen a la reversió de La Ribera

  • El sindicat UGT ha lamentat aquest dijous "la quantitat de traves" que s'estan posant a la reversió del departament La Ribera a la gestió pública, el pròxim 1 d'abril, des de sectors "interessats", segons ha criticat en un comunicat.
Hospital de la Ribera, a Alzira
Hospital de la Ribera, a Alzira
ARCHIVO
Hospital de la Ribera, a Alzira

Sobre aquest tema, ha assenyalat que la reversió de la sanitat de La Ribera a la gestió pública es realitzarà l'1 d'abril, quan acaba el contracte amb la UTE Ribera Salud, es va anunciar fa més d'un any "dins del termini i en la forma escaient" i ha destacat que per part de l'administració pública s'ha actuat amb "total transparència i participació".

Per açò, ha lamentat: "No podem entendre aquesta obstinació a posar totes les traves del món per a dificultar un fet tan normal com l'opció de la Generalitat a optar per una gestió pública quan s'acabe el contracte".

És més, ha recalcat que "no es pot intentar ficar por als treballadors" que l'administració pública va a subrogar en compliment de l'Estatut dels Treballadors quan "les garanties existents en l'administració pública són per descomptat majors a les de l'empresa privada".

En eixe sentit, ha assenyalat que s'entén "menys encara la utilització de bufets, polítics i algun sindicat sense representativitat en el comité d'empresa del Departament de la Ribera, per a posar eixes traves" i per açò s'han preguntat "que hi ha darrere de tanta obstinació".

"No creiem que siga l'interés dels ciutadans de la Ribera ni molt menys el dels treballadors del Departament, que han mostrat repetidament el seu suport a la reversió i això ens ha de preocupar a tots quins interessos tenen en comú", ha postil·lat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento