Comunitat Valenciana

El PSPV acusa el PPCV d'"irresponsable" en intentar generar incertesa sobre la reversió de la Ribera

  • El secretari de Sanitat i responsable d'aquesta àrea del grup socialista en Les Corts, Ignacio Subías, ha acusat el PP d'actuar de forma "irresponsable" en tractar "una vegada i una altra de generar incertesa respecte al procés de reversió de l'Hospital de la Ribera" que es farà efectiu en dos dies "de forma totalment normalitzada, transparent i després d'anys de diàleg i treball amb els agents implicats".
Hospital de la Ribera, a Alzira
Hospital de la Ribera, a Alzira
ARCHIVO
Hospital de la Ribera, a Alzira

"Quan els responsables públics degueren transmetre tranquil·litat i serenitat, més si cap sobre un tema com és la salut pública, el PP torna a mostrar la seua cara més destructiva tractant de general incertesa, creant dubtes i intentant desestabilitzar el sistema públic", ha denunciat Subías en un comunicat.

Aquesta estratègia demostra, al seu juí, que "el PP mai ha cregut en el sistema sanitari públic i d'ací la seua obsessió i obstinació per a torpedejar i obstaculitzar a costa del que siga el procés de reversió que finalment diumenge que ve es farà efectiu". Subías ha recordat que aquest procés es culminarà en breu després de "molt temps de diàleg, de reunions amb agents socials, ciutadans, alcaldes, després d'assegurar la continuïtat dels professionals del centre i assegurar millores en les inversions destinades a infraestructures i a tecnologia".

Així, s'ha mostrat satisfet davant la culminació d'un procés que "una vegada conclòs aportarà total seguretat als ciutadans de la Ribera amb una atenció sanitària que es veurà potenciada a través d'una planificació conjunta i amb uns controls que fins ara mai s'havien exercit per part del PP".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento