Comunitat Valenciana

Fiscalia de València investiga per possible conducta abusiva una plataforma que va vendre entrades per al concert d'U2

  • La Fiscalia Provincial de València ha obert una investigació per possible conducta abusiva per als consumidors a una plataforma online, Viagogo, que va vendre entrades per al concert d'U2 a Madrid, previst per a setembre d'enguany.
Ciutat de la Justícia de València
Ciutat de la Justícia de València
EUROPA PRESS - Archivo
Ciutat de la Justícia de València

Segons ha informat el ministeri públic en un comunicat, les diligències s'han originat després de diverses denúncies formulades per valencians en relació amb la compra d'entrades el passat mes de gener en aquesta plataforma per a assistir al concert d'U2.

En concret, les diligències preprocessals civils s'han incoat per decret de 22 de febrer de 2019, per possible conducta abusiva per als consumidors.

Entre altres aspectes, s'ha acordat requerir al Ministeri de l'Interior i a la Conselleria de Comerç i Consum de la Generalitat Valenciana perquè remeten informe i còpia de les actuacions realitzades.

La investigació s'ha incoat en l'exercici de funció constitucional i legal del ministeri fiscal de promoure l'acció de la justícia en defensa dels drets dels consumidors i usuaris (arts. 124 CE, 541 LOPJ, 2 EOMF i 11.5 LEC).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento