El gerent de Ribera Salud: "La reversió és un pas arrere que fa perdre 20 anys"
El gerent de Ribera Salud: "La reversió és un pas arrere que fa perdre 20 anys" EUROPA PRESS

El gerent del departament de salut de la Ribera, Javier Palau, ha afirmat que la reversió a la gestió pública d'aquesta àrea és "una decisió poc brillant" i "un pas arrere" que "fa perdre 20 anys d'evolució sanitària, però que no és el final del model Alzira".

Palau ha assegurat que Ribera Salud entregarà aquesta àrea de salut diumenge que ve a la Generalitat amb "uns excel·lents indicadors assistencials" i "res guardat als calaixos".

Palau ha oferit una roda de premsa per a fer balanç de la situació d'aquest departament de salut, que diumenge que ve passarà a ser gestionat de forma directa per la Conselleria de Sanitat després d'una concessió durant 18 anys a Ribera Salud que, ha afirmat, ha suposat un estalvi de 50 milions anuals a la Generalitat.

Així, ha garantit "sens dubte" la col·laboració de Ribera Salud en els dies que queden fins a la reversió, ja que com són professionals "no toleraran" que hi haja problemes el dia 1 i ha assegurat a més que després de la reversió propiciaran "una transició tranquil·la" malgrat aquest últim any "molt complicat" perquè han hagut de suportar de la Conselleria "actituds poc elegants" amb "menyspreus i calúmnies".

No obstant açò, ha recalcat que Ribera Salud passa aquest departament a la Generalitat amb "excel·lents indicadors assistencials, de qualitat i de promoció de salut" i ha confiat que quan passe a la gestió privada es puguen mantindre aquests nivells.

Consulta aquí más noticias de València.