José Vicente Morata, reelegit president de Cámara Valencia
José Vicente Morata, reelegit president de Cámara Valencia CÁMARA VALENCIA

Cámara Valencia ha reelegit aquest dimecres José Vicente Morata com a president de la institució, per als pròxims quatre anys, així com als membres del Comité Executiu que s'han presentat en llista única junt a ell.

Entre els seus membres, tres nova incorporacions: Maria José Mainar (CEV) com a vicepresidenta segona, Xicu Costa (Caixabank) com a vocal i Vicente Boluda Ceballos (Boluda Corporación Marítima), que pren el relleu del seu pare també com a vocal.

A més, continuen en aquest òrgan Vicente Folgado (Vicepresident Primer), Juan Francisco Cámara (Tresorer), i Francisco José Corell, Vicente Lafuente i Pau Villalba com a vocals.

Així s'ha acordat en la sessió constitutiva del nou ple de Cámara Valencia, que amb un "gran percentatge de renovació", ja que un 65% de les empreses formen part del ple per primera vegada. I de les quals continuen, un 14% han designat com a representant a la següent generació. A més, s'ha duplicat el nombre de dones, que suposen ara el 30% dels membres.

Amb aquest ple es tanca el procés electoral per a la renovació dels òrgans de govern de Cámara Valencia. Han assistit un total de 52 membres que han aprovat l'única candidatura presentada pràcticament per unanimitat, amb 51 vots a favor i un en blanc.

Consulta aquí más noticias de València.