Comunitat Valenciana

El Palo Market Fest torna a València a la fi de maig amb 50 hores de música en directe i 30 'foodtrucks'

  • El Pal Market Fest torna a València a la fi de maig amb una extensa programació composta per quasi 50 hores de música en directe repartida en tres escenaris, 150 expositors, 30 'foodtrucks', instal·lacions artístiques i 'workshops' familiars. L'organització espera atraure més de 40.000 persones en el cap de setmana del 25 al 27 de maig, després de les més de 70.000 que van passar pels Jardins de Vivers en les dos primeres edicions.
Les dos primeres edicions van registrar més de 70.000 assistents
Les dos primeres edicions van registrar més de 70.000 assistents
PALO MARKET FEST/ARCHIVO
Les dos primeres edicions van registrar més de 70.000 assistents

Aquesta "celebració de l'art, la cultura, el disseny i la gastronomia" vol consolidar-se en el seu tercer any consecutiu com el festival itinerant més eclèctic i influent de la ciutat. Arriba així amb la vocació d'atraure a tots els públics i connectar el talent local amb el de ciutats com Barcelona i Madrid, com una "innovadora i autèntica" plataforma cultural, destaquen els organitzadors en un comunicat.

Per a açò, el III Palo Market Fest reunirà un centenar d'artistes en els tres escenaris: l'Aperol Spritz i Ambar, amb el millor del panorama nacional i internacional, i el Corner, que acollirà els millors dj's de l'escena local en una sessió 'nonstop'.

Els primers noms confirmats són els valencians Tórtel, que presentaran el seu últim treball al costat d'Alberto Montero en un concert de pop "lluminós i animat" amb cançons compostes a mig fer pels dos, al costat del repertori en solitari de tots dos.

La jove Mireia Vilar, nominada a 'Millor Àlbum Pop' en els premis Ovidi Montllor i preseleccionada per als Grammy Llatins, regalarà un concert de 'dream pop' emotiu que crea el seu propi univers, "rar, valuós i original".

Bearoid, l'alter ego del valencià Dani Belenguer, presentarà en el certamen el seu últim single, 'Drogas'. Es tracta del resultat de la seua experiència i experimentació després de parar per festivals com el Primavera Sound i el Vida Festival, a Barcelona, i el Festival de les Arts de València.

Els assistents al Palo Market Fest també gaudiran del concert dels Rising Drops, una banda de quatre joves parisencs que beuen del soul, el pop i el funk més melòdic i ho sintetitzen en un llenguatge musical que "cala i no et deixa parar de ballar", destaca l'organització.

MENJAR VEGÀ I GOURMET DE CARRER

A més de la música en directe, el festival aposta per les noves tendències gastronòmiques i la cuina alternativa, amb una trentena de 'foodtrucks'. Una oportunitat per a degustar la nova cuina creativa, alimentació saludable, plats vegans i vegetarians, productes de proximitat i menjar de carrer gourmet i de qualitat.

En aquesta edició, el Palo Market Fest presenta un menú degustació perquè els visitants tinguen l'oportunitat de provar diverses propostes gastronòmiques del festival. Inclourà l'entrada al festival al costat de tres tapes i una copa de Viña Esmeralda. Aquesta oferta es podrà adquirir a través de la web d'Atrápalo.

Des de l'organització avancen que la responsabilitat mediambiental i la recuperació dels gustos originals són la clau dels participants culinaris d'aquesta "deliciosa" edició. Totes les propostes apostaran per plats saludables amb ingredients de qualitat, beneficiosos per a la salut però sense perdre el sabor, "perquè no només es tracta d'omplir l'estómac".

DISSENYADORS I AVANTGUARDES URBANES

L'oferta cultural es completarà amb una cuidada selecció de més de 150 dissenyadors, creadors i artesans alineats amb tendències artístiques avançades i transgressores. Promouran valors com el consum responsable, el comerç just i el respecte al medi ambient.

El Palo Market Fest aposta així per donar visibilitat a projectes extraordinaris que destaquen pel seu valor humà i social, a més de pels creatius i artesans que s'amaguen darrere de cada gran idea. En la seua majoria, joves dissenyadors i creatius que despunten per la qualitat i maduresa de les seues propostes i artesans contemporanis que proposen productes sofisticats "en les antípodes del 'mainstream'".

MÚSICA, ART I GASTRONOMIA PER A XIQUETS

Un any més, les famílies tindran protagonisme en aquesta edició del certamen amb un àrea especialment dedicada per a ells, on trobaran instal·lacions i tallers en formats lúdics, frescs i interactius perquè pares i fills visquen "una experiència inoblidable".

Amb tots aquests ingredients, l'organització del festival convida a gaudir de la música, la gastronomia i el disseny en els Jardins de Vivers: "Arriba la primavera, el dia allarga, pugen les temperatures, la vegetació esclata i Palo Market Fest torna a València".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento