À Punt aposta per la informació meteorològica amb la firma d'un conveni de col·laboració amb Avamet
À Punt aposta per la informació meteorològica amb la firma d'un conveni de col·laboració amb Avamet A PUNT

"La informació meteorològica desperta un gran interés en bona part de la població. És una informació de proximitat que vertebra el territori i que volem abordar amb rigor científic. Per açò, des d'À Punt li donarem la presència que es mereix en la ràdio, la televisió i la web", ha remarcat Empar Marco sobre l'acord.

A la firma, que s'ha formalitzat en el Centre de Producció de Programes de Burjassot, han assistit el president de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), Enrique Soriano, i una desena d'integrants d'Avamet de tota la Comunitat Valenciana, informa l'entitat pública a través d'un comunicat.

A partir d'ara, Avamet serà "font primària d'informació" meteorològica per als mitjans d'À Punt. L'associació aporta 270 estacions distribuïdes per totes les comarques valencianes i unes 60 càmeres web, de les quals podran fer ús els mitjans públics valencians.

Com a conseqüència de l'acord, À Punt Mèdia demanarà entrar com a soci d'Avamet i s'instal·larà una estació meteorològica en el Centre de Producció de Programes de Burjassot.

El conveni, que té una durada de quatre anys, preveu activitats de formació i divulgació de les dos institucions en matèria de meteorologia. També inclou els bancs de dades meteorològiques, imatges de càmeres web en temps real, així com la col·laboració dels socis d'Avamet com a observadors de meteorologia en temps real en situacions quotidianes o episodis adversos en els quals es requerisca informació per part dels mitjans d'À Punt.

Consulta aquí más noticias de València.