Comunitat Valenciana

El festival Medusa reuneix 92.000 persones en la seua primera edició a Mèxic

  • Prop de 92.000 persones van assistir a Mèxic al Medusa Festival, la primera edició d'aquest certamen de música electrònica que se celebra fora de Cullera (València), han informat els impulsors de l'esdeveniment.
Medusa Festival Mèxic
Medusa Festival Mèxic
MEDUSA FESTIVAL
Medusa Festival Mèxic

Després d'un any des que s'anunciarà la celebració i un "dur treball" per part dels promotors del Medusa "la realitat va superar, fins i tot, als més optimistes". Així, Puebla (Mèxic) ha sigut l'escenari del 22 al 25 de març de 2018 de la primera edició del Medusa Festival fora de Cullera. Més de 92.000 persones van acudir, durant els tres dies del festival i els preparties, al Centre Cívic cultural de la localitat mexicana.

Amb un cartell "de luxe", que incluia a Dimitri Vegas & Like Mike com a caps de cartell, les actuacions d'Alesso i Timmy Trumphet com a estendard, desenes de dj, tant europeus com mexicans, i figures de reconegut prestigi musical com Oriska, Negro Salcedo i Jerry Dávila van fer vibrar els presents.

Des dels quatre escenaris del Medusa Festival Mèxic 2018, Shark Attack, Gorillaz Kingdom, Resonance i Dammove, els dj de conegut renom van anar passant per a delectar un públic entregat que va fer que l'aventura del Medusa fóra seguida per més de 65.000 persones amb ganes de passar-ho bé.

Els promotors del Medusa Festival parlen d'"un èxit que no fa més que confirmar l'aposta que s'ha fet per a instaurar-se, almenys durant cinc anys, en la ciutat de Puebla".

Aquesta primera convocatòria, afigen, "deixa obertes les portes a altres edicions que intentaran superar en tot a la pionera, tal com ja ha vingut passant en Medusa festival de Cullera que enguany compleix la seua cinquena edició i busca complir anys en gran".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento