Comunitat Valenciana

Bloc i part de Compromís a València criden a concentrar-se per la "llibertat dels presos polítics"

  • El Bloc Nacionalista Valencià i agrupacions de Compromís en la ciutat de València han cridat en xarxes socials a una concentració que s'ha convocat aquest dilluns enfront de la delegació del Govern d'Espanya a la capital valenciana.
Cartell que ha retuiteado el Bloc sobre presos polítics
Cartell que ha retuiteado el Bloc sobre presos polítics
BLOC
Cartell que ha retuiteado el Bloc sobre presos polítics

En el seu compte de Twitter, l'agrupació local del Bloc a València ha penjat un cartell que demana la "llibertat dels presos polítics", amb els perfils de Jordi Sánchez, Jordi Cuixart, Oriol Junqueras, Carme Forcadell, Joaquim Forn, Josep Rull, Josep Turull, Raül Romeva i Dolors Bassa, a la presó preventiva per la seua participació en l'1-O.

Així, han clamat en un tuit per una València "per les llibertats i contra la repressió". Aquest missatge ho ha retuitejat també el compte de la regidora d'Igualtat del consistori valencià, Isabel Lozano. També ha tuitejat aquesta convocatòria l'agrupació del barri de Russafa de Compromís.

Des del compte del Bloc s'han retuitejat tots dos missatges i han afegit un altre amb el mateix cartell en el qual han destacat la "indignació per aquesta jornada que suposa un pas més contra l'Estat democràtic, les llibertats nacionals i els drets de la ciutadania. I rebuig per la decisió d'ingrés a la presó per a Turull, Forcadell, Romeva, Rull i Bassa".

Així mateix, aquest diumenge a la vesprada, el compte del Bloc també va retuitejar un altre missatge de la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià en el qual es convocava la concentració d'aquest dilluns a València, una altra a Alacant i una aquest dimarts a Dénia (Alacant).

A aquests missatges ha respost el diputat del PPCV en Les Corts Jorge Bellver, qui ha criticat que "el Bloc i Compromís estiguen en la mobilització per la #LlibertatPresosPolitics al costat dels Comités de Defensa de la República, l'ANC i els partits secessionistes catalans demostra bé a les clares quals són les seues prioritats i què pretenen per a la Comunitat Valenciana".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento