Comunitat Valenciana

Oltra veu "injusta" la decisió del TUE cap a l'Hèrcules i València CF: "Ara ens toca gestionar un altre empastre del PP"

  • La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ha considerat "injusta" la decisió del Tribunal de la Unió Europea (TUE) de desestimar les mesures cautelars sol·licitades pel València CF i l'Hèrcules CF sobre la decisió de la Comissió Europea que els obliga a retornar 20,4 milions d'euros i 6,1 milions d'euros per avals irregulars concedits a aquests clubs per l'Institut Valencià de Finances (IVF).

Per a Oltra, es tracta d'un altre "empastre i ruïna en diferit" que ha deixat el PP i que ara ha afectat els clubs de futbol. "Aquesta multa és injusta perquè els clubs ja van retornar els diners", ha assenyalat en la roda de premsa posterior al ple del Consell.

Al seu juí, es tracta d'una "ruïna en diferit i empastre del PP" que ara el nou Consell ha de resoldre. "Ara ens toca gestionar un empastre del PP de la seua època en què ací es disparava amb pólvora de rei i es feia fora de la legalitat tot el que donava la gana per a fer electoralisme barat", ha subratllat per a incidir que ara les conseqüències afecten equips de futbol que han de fer front a una multa "injusta" perquè "ja van retornar els diners".

Per açò, ha assenyalat que des de l'Executiu Valencià seran "interlocutors" amb Europa, però serà el Tribunal el que té "l'última paraula" i haurà de dictar la sentència definitiva que "s'haurà de complir".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento