Comunitat Valenciana

Mor un fill de 5 anys de l'exfutbolista Santiago Cañizares a causa d'una malaltia

  • Un dels fills de l'exporter de futbol Santiago Cañizares -que va militar, entre altres equips, en el València CF- ha mort a causa d'una greu malaltia, segons ha anunciat el propi esportista en un missatge en xarxes socials.
Imatge del missatge de condol del València
Imatge del missatge de condol del València
TWITTER VALENCIA
Imatge del missatge de condol del València

"El meu fill Santi ha mort. Crec que que he de ser jo qui vos ho explique, en agraïment per totes les mostres de suport i afecte que he rebut de vosaltres. S'ha marxat envoltat de pau, i havent comprès la seua missió en aquests cinc anys que ens ha acompanyat", diu el missatge distribuït per Cañizares.

En les últimes setmanes, diversos mitjans havien informat de l'empitjorament de l'estat de salut del xiquet, de cinc anys.

El València CF ja ha expressat les seues condolences per la mort del xiquet. "En nom de tot el valencianisme, volem manar una forta abraçada a Santi Cañizares i a la seua família per aquesta tràgica pèrdua. DEP", diu el club en un tuit.

També el Levante UD ha traslladat "a tota la família i parents més acostats" el seu "més sentit condol i afecte en aquests moments tan durs".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento