La caserna de la Verneda es reformarà per acollir més serveis policials

El Govern central «no contempla» cedir-la a altres administracions i deixa en suspens la seva reconversió en equipaments per al veïnat
El centre policial de la Verneda assumirà part dels serveis que fins ara presta la comissaria de la plaça d’Espanya, per la qual cosa s’hi faran obres de rehabilitació i  acondicionament. Així ho ha comunicat el Govern central a petició del grup popular al Congrés dels Diputats.
 
L’Executiu també ha assegurat que «no es contempla» la cessió d’aquest centre a altres administracions, com ara l’Ajuntament o la Generalitat, perquè s’hi puguin fer equipaments públics, tal com reclamen els veïns del barri. Aquesta postura xoca amb les darreres paraules del delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel, qui va confirmar la passada setmana que es mantenen les converses amb l’Ajuntament i els veïns.
 
Les reformes a la caserna de la Verneda (on hi ha el centre d’internament d’immigrants) es faran d’acord amb un conveni que han signat el Ministeri de l’Interior i la Generalitat per finançar les obres.
 
Expedició del DNI a Plaça Espanya
 
Les oficines policials de Plaça Espanya i del número 55 del carrer Aiguablava continuaran expedint DNI i passaports. La comissaria de Plaça Espanya és propietat de l’Ajuntament de Barcelona, que ha cedit la utilització de les dependències a la Policia. Per altra banda, tant la Generalitat com l’Ajuntament mantenen converses sobre la seu de la Direcció General de la Guàrdia Civil al número 312 del carrer Navas. 
Mostrar comentarios

Códigos Descuento