Comunitat Valenciana

Monzó destaca que les festes es consoliden com a "gran referent" però demana millores en neteja i transport

  • El portaveu del PP en l'Ajuntament de València, Eusebio Monzó, ha destacat aquest dimarts, després de la celebració de la setmana fallera, que s'ha constatat "un any més" que les Falles "s'han consolidat com un gran referent" local, nacional i internacional en l'àmbit de les festes i en el turístic com a "atractiu".
El portaveu del PP en l'Ajuntament de València, Eusebio Monzó
El portaveu del PP en l'Ajuntament de València, Eusebio Monzó
Europa Press - Archivo
El portaveu del PP en l'Ajuntament de València, Eusebio Monzó

Monzó ha fet, en declaracions a Europa Press, un balanç "positiu" del desenvolupament d'aquestes celebracions i ha ressaltat "l'afluència de gent" que han generat en la capital valenciana, així com el seu "potencial econòmic" en diversos sectors i el seu paper en el foment de les "tradicions". No obstant açò, ha reclamat a l'Ajuntament de la ciutat millores en aspectes com la neteja, el transport públic i el control de la venda il·legal.

Pel que fa a la neteja, el representant del PP ha considerat necessari "conscienciar a la gent perquè en la mesura del possible embrute menys" i ha opinat que el consistori "hauria de fer ací un major esforç" i aconseguir "coordinació". Ha lamentat la "brutícia" acumulada i les males olors en diversos punts de València, "sobretot, en el centre històric".

Pel que fa al transport públic, Eusebio Monzó ha estimat convenient "millorar la freqüència del transport públic" i, en conseqüència, dels autobusos de l'Empresa Municipal de Transports (EMT).

Així mateix, Monzó ha reclamat mesures per a controlar i frenar "la venda il·legal, que prolifera".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento