Comunitat Valenciana

Assisteixen una dona que s'ha posat de part en la V-30 de camí a l'Hospital La Fe de València

  • Agents de la Guàrdia Civil han assistit aquest dimarts a València una dona que s'ha posat de part mentre circulava al costat de la seua parella per la carretera V-30, en direcció a l'Hospital La Fe, segons ha informat la Benemérita en un comunicat.
El nounat amb la família i els agents
El nounat amb la família i els agents
GUARDIA CIVIL
El nounat amb la família i els agents

L'assistència s'ha produït sobre les nou del matí, quan el cotxe de la parella s'ha parat al costat d'una patrulla de Trànsit de la Guàrdia Civil de València estava en el quilòmetre 9,800 de la circumval·lació. El conductor ha explicat als agents que la seua esposa s'havia posat de part i no els donava temps a arribar a l'hospital.

Davant aquesta situació, els guàrdies civils li han ordenat que retira-se el vehicle a una zona segura exclosa a la circulació. Després, un dels efectius ha auxiliat la dona, que es trobava en el seient del copilot, indicant-li que es recolzara i observant a continuació com sobreeixia el cap del nadó, que han tapat amb una xicoteta manta.

Davant l'estat de nerviosisme del pare, el guàrdia civil queha assistit el part s'ha posat a conduir el turisme, obrint-li pas el seu company amb el vehicle oficial, ja que la circulació en la V-30 era molt intensa aquest matí. Els han traslladat a l'hospital, on la mare i el nadó han sigut atesos en el servei d'Urgències.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento