Detinguts després d'una persecució cinc joves per venda de substàncies estupefaents a Alacant
Detinguts després d'una persecució cinc joves per venda de substàncies estupefaents a Alacant CNP

Segons ha informat la Prefectura en un comunicat, l'operació es va iniciar a través d'una telefonada a la Sala Operativa del 091 de la Policia Nacional d'Alacant, on un ciutadà va advertir els agents de com diverses persones es trobaven en eixos moments venent droga.

D'aquesta manera, van acudir al lloc agents de paisà de la Comissaria del Districte nord de la ciutat. A l'arribada, els agents van sorprendre tres homes que portaven entre les seues pertinences un quilogram d'haixix en forma de bellota. Seguidament, els policies van registrar el vehicle d'un d'ells i van trobar en el seu interior quatre quilograms més d'haixix, dos balances de precisió i una pistola municionada i preparada per a ser disparada.

Els agents van identificar els tres homes, comprovant que a un d'ells a més li constava en vigor una reclamació judicial per un delicte de robatori amb força en un establiment. Una vegada detinguts, els investigadors van continuar amb les perquisicions necessàries per a identificar altres dos membres de l'entramat que es dedicaven al costat dels anteriors al tràfic d'estupefaents.

Una vegada identificats i localitzats, els agents van establir un dispositiu orientat a la detenció de tots dos. Quan aquest es van adonar de la presència policial, van fugir en vehicle a gran velocitat, i es va iniciar una persecució per diversos carrers de la zona nord de la ciutat que va culminar amb la detenció d'aquestes dos persones. A aquestes cinc persones li les acusa de cometre un delicte contra la salut pública.

Consulta aquí más noticias de València.