Comunitat Valenciana

El PSPV assegura que La Ribera mantindrà el servei pediàtric després de la reversió i rebutja les "mentides" del PP

  • El portaveu del grup socialista en les Corts Valencianes, Ignacio Subías, ha assegurat que l'Hospital de la Ribera, a Alzira (València) prestarà tant el servei pediàtric com la resta després de la reversió, que arranca el pròxim mes d'abril, per la qual cosa ha rebutjat les "mentides" i la "manipulació" del PPCV.
Hospital de la Ribera, a Alzira
Hospital de la Ribera, a Alzira
ARCHIVO
Hospital de la Ribera, a Alzira

Subías ha respost així les crítiques dels diputats 'populars' José Juan Zaplana i Elena Bastidas, que han advertit aquest dijous que els xiquets que han de ser atesos en La Ribera, seran derivats a centres hospitalaris d'altres municipis per la reversió, ja que, segons ells, "els metges de Cirurgia Pediàtrica no podran continuar amb el seu actual contracte".

En un comunicat, el socialista ha lamentat que "és intolerable que el PP pretenga jugar i utilitzar la salut dels valencians". Al seu juí, "l'únic objectiu del PP és enganyar tot el possible per a intentar crear confusió entre els ciutadans després de la reversió al sistema públic".

Subías ha convidat al diputat del PP a conéixer la planificació que la Conselleria de Sanitat ha dissenyat per a la reversió. "No només es mantindrà el servei de Cirurgia Pediàtrica, sinó que a més es crearan places per a açò, ja que en l'actualitat ho presten professionals a través de contractes puntuals i mercantils", ha remarcat.

Ha recordat a més que, en l'actualitat, "la concessionària no té en cartera la Cirurgia Pediàtrica, sinó que el servei ho presten professionals d'altres centres a través de contractes mercantils".

El parlamentari socialista ha subratllat que Sanitat ja ha informat "en nombroses ocasions" que van a mantindre's tots els serveis que en l'actualitat es presten i que, a més, "s'incrementarà la cartera perquè els usuaris de la Ribera tinguen també en el seu centre de referència majors prestacions".

NOVES PLACES

De fet, ha insistit que el departament que dirigeix Carmen Montón "crearà les places necessàries per a cobrir especialitats que hui en dia es cobreixen mitjançant contractes mercantils, incrementant progressivament la plantilla actual per a reduir la precarietat".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento