Roig (Mercadona): "En obrir diumenges perdem diners"
Roig (Mercadona): "En obrir diumenges perdem diners" MERCADONA

Roig ha realitzat aquestes declaracions en roda de premsa en ser preguntat per la nova regulació d'horaris comercials a la Comunitat Valenciana, un tema que considera "complicat" amb sectors a favor i en contra.

En el cas de Mercadona, ha precisat, únicament s'obri els diumenges "en determinades circumstàncies que hagen dos dies junts de festa", no obstant açò "en obrir els diumenges perdem diners", ha asseverat.

"Si és pel que el client vol, el client vol 24 hores tots els dies de l'any, 365 dies", però fer això és "moltíssim més car" i encara que "hi ha gent que li puga anar bé" i "hem de cuidar al 'cap' (el client per a Mercadona), també hem de guanyar diners", ha puntualitzat.

Segons Roig, "si obrírem els diumenges hauríem de pujar els preus a la gent que compra entre setmana". "A nosaltres no ens ixen els números", ha sentenciat.

Precisament, preguntat per si es planteja pujar preus, Roig ha dit: "No és la nostra intenció". Així mateix, quant a les marques en venda en les tendes de Mercadona ha dit no voler entrar en eixa discussió: "Nosaltres volem que 'el cap' (client) vullga un gran producte a una gran qualitat i ens ho ha de fer un fabricant. No entrem en discussió en si desplacem marques blanques o marques negres, nosaltres volem grans productes amb gran qualitat a un gran preu i no entrem en més guerres o discussions amb els altres", ha conclòs.

Consulta aquí más noticias de València.