Comunitat Valenciana

Detingut un home per assetjar una dona durant sis mesos amb fins a 20 telefonades diàries

  • La Policia Nacional ha arrestat a València un home de 36 anys per presumptament assetjar una dona amb la qual volia mantindre una relació sentimental. Durant els sis últims mesos, el sospitós realitzava tots els dies entre 15 i 20 telefonades diàries. En una sola nit va arribar a cridar-la fins a 45 vegades, segons ha informat la Prefectura Superior en un comunicat.
Imatge d'arxiu d'un telèfon mòbil
Imatge d'arxiu d'un telèfon mòbil
EUROPA PRESS - Archivo
Imatge d'arxiu d'un telèfon mòbil

La detenció es va produir aquest passat dilluns al matí després de diverses setmanes d'investigació, en tindre coneixement la Policia de la situació d'assetjament.

A pesar de la negativa reiterada de la dona, el sospitós la cridava contínuament, fins i tot a hores intempestives, i va arribar a presentar-se en el seu domicili. La víctima va haver de bloquejar-ho de les seues xarxes socials i dels seus contactes.

Després de les perquisicions, els policies van esbrinar la identitat de l'home i ho van detindre com a presumpte autor d'un delicte d'assetjament. L'arrestat, d'origen indi i sense antecedents policials, ja ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento