El sindicat pretén així que es complisca "amb els Acords d'Homologació amb els docents de la pública durant els anys 2018, 2019 i 2020 que establiria, almenys, una forqueta d'un 1,75 per cent i un 3,55 per cent a l'any".

FSIE-Comunitat Valenciana ha registrat dos escrits en la Conselleria d'Educació i en la Conselleria d'Hisenda per a sol·licitar que es tinga en compte la seua petició. El sindicat demanda que els increments per a 2018 s'establisquen en els pressupostos o en la normativa que poguera aprovar-se a aquest efecte.

Igualment, demana que s'aconseguisca un acord per al període plurianual fins a l'any 2020 que arreplegue els citats percentatges de pujada de la part fixa i la variable.

"Cal aconseguir un acord perquè els increments salarials que es pacten amb els funcionaris públics per a 2018 i següents anys s'apliquen als docents de la concertada de manera simultània", ha insistit FSIE-Comunitat Valenciana.

El sindicat ha agregat que confia que "s'accepte com més prompte millor" aquesta petició que estima "lògica i justa" i que, per tant, "no siguen necessàries altres mesures".

Consulta aquí más noticias de València.