Comunitat Valenciana

FSIE-CV demana a Educació el mateix augment salarial per a funcionaris que per a professionals de la concertada

  • FSIE-Comunitat Valenciana, el sindicat majoritari en l'ensenyament concertat i representatiu en el camp de l'ensenyament privat, ha sol·licitat aquest dimarts a la Conselleria d'Educació que "no discrimine els professionals de centres concertats de la Comunitat Valenciana i que garantisca per a ells els mateixos increments que per als funcionaris públics", segons ha informat en un comunicat.

El sindicat pretén així que es complisca "amb els Acords d'Homologació amb els docents de la pública durant els anys 2018, 2019 i 2020 que establiria, almenys, una forqueta d'un 1,75 per cent i un 3,55 per cent a l'any".

FSIE-Comunitat Valenciana ha registrat dos escrits en la Conselleria d'Educació i en la Conselleria d'Hisenda per a sol·licitar que es tinga en compte la seua petició. El sindicat demanda que els increments per a 2018 s'establisquen en els pressupostos o en la normativa que poguera aprovar-se a aquest efecte.

Igualment, demana que s'aconseguisca un acord per al període plurianual fins a l'any 2020 que arreplegue els citats percentatges de pujada de la part fixa i la variable.

"Cal aconseguir un acord perquè els increments salarials que es pacten amb els funcionaris públics per a 2018 i següents anys s'apliquen als docents de la concertada de manera simultània", ha insistit FSIE-Comunitat Valenciana.

El sindicat ha agregat que confia que "s'accepte com més prompte millor" aquesta petició que estima "lògica i justa" i que, per tant, "no siguen necessàries altres mesures".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento