Comunitat Valenciana

El vent arriba als 50 quilòmetres per hora en el centre de València i supera els 70 en l'aeroport i Morella (Castelló)

  • Els vents han deixat aquest dilluns ratxes d'entre 40 i 50 quilòmetres per hora en el centre de València, mentre que en l'aeroport de la capital del Turia han arribat als 74 quilòmetres, la mateixa velocitat a la qual han bufat a Morella (Castelló), segons ha indicat l'Agència Estatal de Metereología (AEMET) en Twitter.
Fred, vent
Fred, vent
EUROPA PRESS - Archivo
Fred, vent

En els municipis valencians de Bétera i Bicorp, fins a les 13.30 hores, les ratxes de vent han arribat fins als 72 quilòmetres per hora, dos més que a Pego (Alacant). D'igual forma, a València, Xàtiva ha registrat fins a 67 km/h i Chelva, 63 km/h.

Completen la llista de localitats amb més vents de vents Utiel (València) i Fredes (Castelló), amb 62 quilòmetres per hora; Oliva (València) i Xàbia (Alacant), amb 59; i les localitats valencianes de Barx i Llíria, les dos amb ratxes de fins a 58 quilòmetres per hora.

Així mateix, a Carcaixent (València) el vent ha bufat fins a 57 quilòmetres per hora, mentre que a Alcoi (Alacant) i Jalance (València) s'han registrat ratxes de 55 km/h.

AEMET preveu, de cara a les Falles, que aquest dimarts continue el flux de vent de l'oest de fluix a moderat, menys intens que durant la jornada d'aquest dilluns. El dimecres a última hora passarà un front de ponent, però el dijous el vent tornarà a accelerar-se.

En aquest sentit, el centre de València ha explicat durant la mascletà d'aquest dilluns amb una temperatura de 19.7 graus, una humitat relativa del 33 per cent i vent de l'oest amb ratxes de 43 quilòmetres per hora, segons les mateixes fonts.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento