Comunitat Valenciana

Detenen un jove a València que va amenaçar la seua parella amb tindre un accident de trànsit per no ensenyar-li el mòbil

  • Agents de la Policia Local de València han detingut un home que va amenaçar la seua parella amb tindre un accident de trànsit mentre conduïa a gran velocitat saltant-se semàfors en roig per no ensenyar-li el telèfon mòbil, segons ha informat aquest cos de seguretat en un comunicat.
Agent de Policia Local
Agent de Policia Local
CULLERA - Archivo
Agent de Policia Local

L'home, de 26 anys, està acusat d'un delicte de violència de gènere contra la seua parella, de 25. Va ser una telefonada a les 22.30 hores la que va alertar de la situació en veure a una parella discutir i a un home impedir que la dona se n'anara d'un lloc mentre cridava socors i demanava auxili arraconant-la en la cantonada d'un edifici.

Una patrulla es va presentar en el lloc i va observar com una dona es trobava, en efecte, arraconada per un home, procedint a separar a les parts per a entrevistar-se amb tots dos. En eixe moment va eixir la dona a la carrera del lloc plorant i en un estat d'ansietat evident.

La patrulla va aconseguir parlar amb ella a uns metres del lloc on es trobava i va manifestar que quan anava dins del vehicle amb la seua parella, aquest li havia demanat veure el seu telèfon mòbil i en negar-se ella, ell li havia amenaçat amb tindre un accident i havia començat a conduir a una velocitat molt elevada saltant-se semàfors en roig.

La dona li va demanar que parara el vehicle però la seua parella va fer cas omís, per la qual cosa ella finalment li va dir que o parava el vehicle i la deixava marxar o es tirava del vehicle en marxa, moment en el qual ell va detindre el cotxe, podent baixar, eixint a la carrera sent seguida per ell fins al lloc on li ha acorralat. Per tot açò, la Policia Local de València ho ha detingut i ho ha traslladat a dependències policials.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento