Comunitat Valenciana

A partir del dilluns 12 de març l'ORA és gratuïta en la ciutat de València

  • El Ban Faller arreplega la sol·licitud realitzada a l’Ajuntament per part de la Unió de Consumidors.
  • L’entitat recomana als ciutadans que durant aquests dies utilitzen el transport públic.
Zona azul, linea azul, aparcamiento de pago, zona para aparcar
Zona azul, linea azul, aparcamiento de pago, zona para aparcar
EUROPA PRESS
Zona azul, linea azul, aparcamiento de pago, zona para aparcar

La Unió de Consumidors de València recorda als ciutadans que a partir del dilluns 12 el Servei d'Estacionament Regulat amb Limitació Horària queda suspés en tota la ciutat de València, tal com queda recollit en el punt 8 del Ban de Falles de 2018.

Dins del procés de participació que tenen representants de veïns i consumidors en l'elaboració del Ban Faller, la Unió de Consumidors va sol·licitar a l'Ajuntament de València que des del moment que es procedisca al tall de carrers per la instal·lació de carpes o inici de la plantà de falles, deixe de funcionar l'ORA amb l'objectiu de facilitar l'aparcament de veïns i d'aquesta manera conciliar la vida laboral amb els preparatius de les Falles, ha recordat l'entitat en un comunicat.

En opinió del secretari de la Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana, Vicente Inglada, "l'avançament del període de suspensió al dilluns dia 12 a les 9.00 hores i efectiu des del dissabte dia 10 a les 20.00 hores, facilitarà als ciutadans l'estacionament dels seus vehicles i reduirà les possibles molèsties que els talls de carrers i instal·lació de carpes, puguen ocasionar-los".

Cada any a principis de març la circulació i l'estacionament pels carrers de la ciutat comencen a patir talls complicant als conductors i ciutadans l'aparcament. Aquesta situació no se centra només als dies propis de la festa sinó que s'estén a diversos dies abans, per la qual cosa aquesta mesura d'ampliació de la supressió de l'ORA permetrà al ciutadà poder estacionar el seu vehicle en la zona blava gratuïtament, ha valorat.

Transport públic i aparcaments dissuasius

En tot cas, la Unió de Consumidors recomana als ciutadans que durant aquests dies utilitzen el transport públic, i en el cas que utilitzen el seu vehicle per a accedir a la ciutat que utilitzen els aparcaments dissuasius per a tal efecte.

Finalment, Inglada ha reconegut "l'esforç de coordinació entre Policia, Mobilitat i Festes per a aconseguir aquest tipus de mesures positives per a la ciutadania en aquests dies festius".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento