Comunitat Valenciana

Ribó: "Les reivindicacions per la igualtat estan tenint una força inusitada"

  • S'ha fet "un salt endavant molt important respecte a anys anteriors", assegura.
  • L'edil ha participat en la concentració convocada pels sindicats de l'Ajuntament de València.
Ribó en la concentració davant l'Ajuntament pel 8M
Ribó en la concentració davant l'Ajuntament pel 8M
EUROPA PRESS
Ribó en la concentració davant l'Ajuntament pel 8M

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha assenyalat que aquest dijous 8 de març, Dia Internacional de la Dona que coincideix amb la vaga feminista, no està sent "un 8 de març qualsevol" ja que "les reivindicacions per l'equiparació i per la igualtat entre home i dona estan tenint una força inusitada". Així, ha indicat que "és evident" que en aquesta ocasió s'ha fet "un salt endavant molt important respecte a anys anteriors".

Ribó s'ha pronunciat d'aquesta manera en la concentració convocada pels sindicats de l'Ajuntament de València davant la porta principal del consistori amb motiu del Dia Internacional de la Dona i la jornada de vaga feminista.

"Ens hem de felicitar, alhora que hem d'exigir mesures davant la bretxa salarial, la diferència en les formes de contractar entre els homes i les dones i el tipus de treball. Coses que sabem totes i tots que existeixen", ha afirmat el primer edil.

Així, ha considerat que "s'ha d'avançar" en aquests aspectes i ha subratllat que "una societat en la qual les dones i els homes estigueren en igualtat de condicions seria una societat més justa, més equilibrada i més desenvolupada".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento