Rajoy, que ha arribat acompanyat de la ministra de Defensa i secretària general del PP, Maria Dolores de Cospedal; la presidenta del PPCV, Isabel Bonig; el president del Parlament Europeu, Antonio Tajani, i el portaveu del PP en eixa institució, Esteban González Pons, tots ells amb el llaç morat, no s'ha pronunciat sobre la vaga feminista a la seua arribada davant les preguntes dels mitjans però ha dedicat uns minuts del seu discurs a la commemoració d'aquest 8 de març.

"Creguem en una Europa que defenga que la igualtat de la dona seguisca sent un valor fonamental no només per als nostres partits, sinó per al conjunt de la societat", ha dit, per a expressar el seu compromís de "seguir treballant en defensa de la igualtat real entre homes i dones sense regatejar un sol esforç".

Segons ha dit, la jornada d'aquest dijous "serveix per a impulsar un debat i conscienciar a tots que el que hem de fer és continuar treballant en favor de la igualtat tots i cada un dels dies de l'any".

"Mentre seguisca havent-hi en qualsevol racó d'Europa qualsevol desigualtat, el PPE no pararà fins que siga eradicada", ha conclòs.

Consulta aquí más noticias de València.