El sindicat considera que "ara és el moment de dir prou a les discriminacions que pateixen les dones en tots els àmbits de la societat, incloent el laboral". És per aquest motiu, i pel manament del moviment feminista, pel qual el sindicat ha convocat la vaga de 24 hores en tots els àmbits laborals valencians.

Intersindical creu que hui "és un dia històric per la lluita de les dones que serà un punt de no retorn en el camí per a acabar amb les desigualtats socials i laborals". En eixe sentit, ha dit, "les dones pateixen precarietat durant tota la seua vida -més atur, més reduccions de jornada, menys treballs de responsabilitat, salaris més baixos- i açò afecta durant tota la seua vida laboral i també en jubilar-se per a cobrar pensions més baixes".

Una de les accions del dia de la Vaga Feminista ha sigut la concentració davant el Rectorat de la UVEG per a recolzar les companyes de l'empresa de neteja que estan pendents de la subrogació del servei per part de la universitat.

Finalment, Intersindical Valenciana ha animat les dones i tota la societat a omplir els carrers de pobles i ciutats durant el dia i, especialment, a acudir a les manifestacions convocades.

Consulta aquí más noticias de València.