L’Exposició del Ninot bat rècords de visitants en el Museu de les Ciències
L’Exposició del Ninot bat rècords de visitants en el Museu de les Ciències TWITTER JCF

L’Exposició del Ninot 2018 està batent rècord de visitants, ja que per la sala del Museu de les Ciències de València que acull aquesta mostra d'art faller han passat ja 68.632 persones, un 6,95 per cent més que l'any passat, quan durant el mateix període de temps van acudir 64.171 persones. L'últim diumenge ha sigut el dia amb més afluència, amb un rècord d'11.151 visites, més d'1.500 persones més que en el dia de major afluència de l'any passat a aquesta altura del calendari.

"És una molt bona notícia que els veïns i veïnes de València i les persones que visiten la nostra ciutat continuen responent tan bé a l'impuls i la promoció que des de l'inici del mandat li hem donat a l'Exposició del Ninot", ha afirmat el regidor de Cultura Festiva i president de la Junta Central Fallera (JCF), Pere Fuset, que ha reiterat l'encert de "portar una exposició d'art com aquesta a un museu, per a destacar el component artístic del gran treball que realitzen totes i tots els artesans fallers durant tot l'any".

Des de la corporació municipal subratllen que els registres de l'Exposició del Ninot milloren els de l'any passat tant en visitants amb entrada, com en membres de comissions falleres i en l'import recaptat. Així, 20.710 integrants de comissions falleres han accedit amb invitació a l'exposició, un 7,56 % més que en 2017; les entrades venudes han arribat a les 47.922, un 6,69 per cent més que en l'exercici anterior, i l'import recaptat ha augmentat fins als 117.638,5 euros, més de 8.700 euros per sobre de la xifra de l'any passat.

L'últim diumenge ha sigut el de major increment de visites, amb 1.588 més (1.006 fallers i falleres més i 582 entrades més), mentre que el dissabte 24 va ser el dia amb un major increment de venda d'entrades, amb 894 per sobre de les venudes el mateix dissabte de l'any passat.

"Aquestes dades són un èxit que parla molt bé del gran treball dels artistes fallers i de les comissions falleres i convidem a tothom a continuar gaudint d'aquesta gran exposició fins als dies de la Plantà la setmana que ve", ha conclòs Fuset.

Consulta aquí más noticias de València.