Comunitat Valenciana

Les Corts rebutgen instar Sanitat a convocar una reunió amb l'IVO per a aclarir el protocol de derivacions

  • El ple de les Corts Valencianes d'aquest dimecres ha rebutjat, amb els vots de Compromís, Podem i PSPV, instar la Conselleria de Sanitat perquè convoque una reunió amb "caràcter urgent" amb la direcció de l'Institut Valencià d'Oncologia (IVO), com havia sol·licitat el PP, per a aclarir "qual és el protocol de derivacions de pacients en tots els supòsits a causa de les diferents interpretacions que s'estan realitzant entre les normes publicades en l'acord d'acció concertada, les instruccions firmades i les realitzades per la conselleria".
Façana de la Fundació IVO
Façana de la Fundació IVO
FUNDACIÓN IVO - Archivo
Façana de la Fundació IVO

Així mateix, la iniciativa dels 'populars' demanava remetre als diferents grups parlamentaris de la cambra autonòmica valenciana una còpia de totes les instruccions, directrius i protocols d'actuació sobre la relació de pacients, Sanitat i IVO que s'incloguen en eixa reunió.

A més, reclamava la creació de la comissió d'avaluació i seguiment contemplada en l'acord d'acció concertada amb l'IVO. Així mateix, apunta que Sanitat adjuntarà còpia dels membres d'aquesta comissió i el seu reglament d'organització als grups en les Corts. També, procedir a la creació d'una unitat d'especialistes per a avaluar l'accés de pacients com es va arreplegar en les instruccions firmades pel secretari autonòmic de Sanitat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento