Comunitat Valenciana

Ribó creu que el projecte d'hotel de La Marina "no és una aberració"

  • Assegura que es treballarà per a cuidar la seua "integració paisatgística".
  • València en Comú el rebutja pel seu "impacte paisatgístic i urbanístic inacceptable per als Poblats Marítims".
La Marina de València
La Marina de València
EUROPA PRESS - Archivo
La Marina de València

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha considerat aquest dimecres que l'hotel projectat per a La Marina "no és una aberració", al mateix temps que ha assegurat que es treballarà per a cuidar la seua "integració paisatgística". Ha precisat que no ha d'arribar a les trenta altures, atés que eixe és el màxim i podria tindre menys plantes, i ha apuntat que "no és negatiu" ni "urbanísticament" ni "des del punt de vista de la sostenibilitat".

Ribó s'ha pronunciat d'aquesta manera en declaracions als mitjans de comunicació després de participar en l'entrega dels premis 'Dones de la Festa' atorgats per l'Ajuntament de València, preguntat pel rebuig del grup municipal de València en Comú, soci de l'equip de govern, al projecte d'un hotel en els terrenys de La Marina pel seu "impacte paisatgístic i urbanístic inacceptable per als Poblats Marítims".

"És la seua opinió", ha respost el primer edil, que ha matisat que "no és una torre de trenta pisos" sinó que tindrà un "màxim de trenta pisos". "Màxim no vol dir que s'arribe ací", ha insistit, alhora que ha apuntat que "no és un plantejament només d'un hotel" sinó que també s'ha parlat de "serveis" i de "diferents activitats" per a aquest edifici.

Joan Ribó ha afirmat que se'n va a treballar "per la integració paisatgística" d'aquest projecte i perquè siga "un projecte emblemàtic per a la ciutat". El responsable municipal ha opinat que "un edifici alt, que no ha de ser de trenta plantes, no és ni urbanísticament ni des del punt de vista de la sostenibilitat negatiu".

"Un pas de gegant"

Joan Ribó ha valorat, d'altra banda, la reunió del Consell Rector del Consorci València 2007 celebrat dilluns passat després de "cinc anys" sense convocatòria i ha assenyalat que va possibilitar donar "un pas de gegant i iniciar temes".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento