trobats i entrevistats al parc de can fabra

Cesar Robledo Jubilat, 67 anys

«Als semàfors no els hi fan prou manteniment: no funcionen». «La majoria de semàfors d’aquí i d’Horta, on vivim, no funcionen. No els hi fan prou manteniment.Venim a Sant Andreu a cuidar el nostre nét que té dos anys. El nen està conscienciat que en vermell no es pot passar el semàfor, però si no veu el color...».

Elena Roca Limpieza, 45 años

«Este parque es precioso y muy seguro». «Tengo una hija de seis años y en vacaciones venimos cada día al parque. Y, además, los sábados siempre venimos. Entramos un rato a la biblioteca y luego venimos aquí. Este parque es precioso y además es muy seguro. Es amplio y está muy limpio… Está muy bien».

Ana Pereira Comercial, 38 anys

«Falten parcs pels nens i guarderies». «Falten parcs i guarderies... tot el relacionat amb els nens. Tinc dues filles de dos i sis anys. La de dos anys va començar el setembre la guarderia i havia fet la sol·licitud quan tenia quatre mesos! I guarderia privada, perquè les públiques... Pago 500 euros al mes».

Jofre Aubeso Dep. Controling, 37 anys

«Pel preu d’un pis d’aquí a Alemanya et compres una casa». «Visc a Alemanya des de fa set anys. Treballava a una empresa alemanya i em van traslladar a la central. Era una oportunitat interessant. I els meus fills ja han nascut allà. M’agradaria tornar aquí, però pel preu d’un pis d’aquí, allà et compres una casa».

Oscar Giménez Informàtic, 32 anys

«Ara no ens podríem comprar el nostre pis». «Sóc del barri de tota la vida i ja fa vuit anys que visc aquí amb la meva parella. No buscàvem pis per aquesta zona perquè era cara, però vam trobar un habitatge a reformar. Aleshores, ja ens semblava car, però el cert és que, si ens haguéssim de comprar ara el pis, no podríem»,

Mostrar comentarios

Códigos Descuento