Segons ha explicat el seu portaveu, Eusebio Monzó, se sumen així a la iniciativa popular llançada des de la plataforma Change.org, que ja ha arreplegat més de 9.000 firmes. "Pensem que seria un just reconeixement a un servidor públic valencià, molt volgut pels seus companyers, professionalitat i entrega, i que va ser assassinat en el compliment del seu deure", ha dit.

Tal com s'exposa en la petició en eixa plataforma, Blas Gámez reuneix "una brillant fulla de servicis durant els 28 anys que va treballar en el Cos Nacional de Policia, en els quals va rebre diferents reconeixements i distincions, civils i policials, per la seua tasca en l'esclariment d'homicidis i per la seua contribució en la garantia de la seguretat ciutadana".

"La humanitat i eficàcia policial del sotsinspector Blas Gámez va deixar una profunda empremta a València, que sempre mantindrà en el record la seua família i companys. Des del Grup Popular volem contribuir al fet que aquest record perdure en el temps i anem a proposar l'Ajuntament que dedique un carrer de la ciutat en memòria d'aquest policia exemplar", ha assenyalat Monzó.

Consulta aquí más noticias de València.