Comunitat Valenciana

El Grup Popular proposa dedicar un carrer de València al sotsinspector de policia assassinat Blas Gámez

  • El Grup Popular sol·licitarà mitjançant una moció a la comissió de Progrés Humà i Cultura que l'Ajuntament de València pose el nom a un carrer de la ciutat del sotsinspector del Cos Nacional de Policia Blas Gámez, mort en acte de servici el passat mes de setembre en el barri de Russafa.

Segons ha explicat el seu portaveu, Eusebio Monzó, se sumen així a la iniciativa popular llançada des de la plataforma Change.org, que ja ha arreplegat més de 9.000 firmes. "Pensem que seria un just reconeixement a un servidor públic valencià, molt volgut pels seus companyers, professionalitat i entrega, i que va ser assassinat en el compliment del seu deure", ha dit.

Tal com s'exposa en la petició en eixa plataforma, Blas Gámez reuneix "una brillant fulla de servicis durant els 28 anys que va treballar en el Cos Nacional de Policia, en els quals va rebre diferents reconeixements i distincions, civils i policials, per la seua tasca en l'esclariment d'homicidis i per la seua contribució en la garantia de la seguretat ciutadana".

"La humanitat i eficàcia policial del sotsinspector Blas Gámez va deixar una profunda empremta a València, que sempre mantindrà en el record la seua família i companys. Des del Grup Popular volem contribuir al fet que aquest record perdure en el temps i anem a proposar l'Ajuntament que dedique un carrer de la ciutat en memòria d'aquest policia exemplar", ha assenyalat Monzó.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento