Comunitat Valenciana

Guanyar i Compromís denuncien davant Policia i Fiscalia el dispositiu de gravació trobat en Urbanisme d'Alacant

  • Els grups municipals de Guanyar Alacant i de Compromís han presentat sengles denúncies davant la Policia Nacional i la Fiscalia per l'existència d'un dispositiu de gravació en el despatx de la Regidoria d'Urbanisme, tal com va donar a conéixer aquest passat diumenge l'equip de Govern socialista.
Miguel Angel Pavón atén als mitjans
Miguel Angel Pavón atén als mitjans
Europa Press
Miguel Angel Pavón atén als mitjans

El portaveu de Guanyar Alacant i exedil d'Urbanisme fins al novembre passat, Miguel Ángel Pavón, ha interposat una denúncia en la Comissaria centre ja que, segons ha explicat als mitjans, s'ha d'investigar "fins a les últimes conseqüències".

Pavón ha negat conéixer que existia aquest dispositiu encara que ha assegurat que sí tenia problemes per a parlar amb el mòbil des del despatx. Així mateix, ha dit no entendre l'"ocultament" del PSPV a donar a conéixer la troballa, ja que ha tardat dos mesos a fer-ho, al seu juí, per a intentar evitar "un circ mediàtic", que ara està "augmentat".

L'exedil d'Urbanisme ha indicat que, a més de la seua denúncia policial, s'ha presentat per registre de l'Ajuntament una sol·licitud a Alcaldia perquè detalle el resultat de l'informe que va dur a terme l'empresa de seguretat que va detectar el dispositiu.

Per la seua banda, el grup municipal de Compromís, exsoci de Guanyar i PSPV en l'equip de Govern, ha posat en coneixement de la Fiscalia d'Alacant la situació generada per la seua "suficient gravetat" i perquè es valore si s'obri una investigació.

El portaveu, Natxo Bellido, ha opinat que els fets podrien ser constitutius de delicte perquè s'atempta "contra les regles més bàsiques del comportament democràtic". Compromís també ha demanat per registre que es convoque de forma "urgent" una Junta de Portaveus i des de la qual es donen explicacions i què és el que han fet en aquests dos mesos.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento