Les ratxes de vent de ponent arriben a ratxes de 95 quilòmetres per hora a la Comunitat Valenciana
Les ratxes de vent de ponent arriben a ratxes de 95 quilòmetres per hora a la Comunitat Valenciana CONSORIO PROVINCIAL DE BOMBEROS

Així, les localitats que van registrar ratxes més fortes van ser Vilafranca amb 95 quilòmetres per hora, Atzeneta del Maestrat i Llíria amb 91, l'Aeroport de València i Segorbe amb 87, a Bétera i Pego amb 83, a Morella amb 81, a Alcoi i Fredes amb 78, Bicorb i Utiel amb 76, Montanejos amb 75 i València amb 74.

Aquestes ratxes de vent de ponent que van bufar amb intensitat forta després del pas del front ahir a la vesprada i a primera hora de la matinada, han anat descendint i ja hi ha nivell verd d'avís en tot el territori.

El Consorci Provincial de Bombers de València va realitzar un total de 21 serveis per vent en la nit d'aquest dijous i altres quatre en el matí d'aquest divendres. D'ells, huit han sigut per retirada d'arbres a Aldaia, Gandia, Paterna, Torrent, Massanassa i Canals i la resta per sanejament de façanes, retirada de tendals, persianes i cartells a Chiva, Sagunt, Montcada, Burjassot, La Pobla de Farnals, Godelleta, Puçol, Almussafes, Aldaia, Vinalesa, Xirivella i Picanya.

Consulta aquí más noticias de València.