Comunitat Valenciana

Les ratxes de vent de ponent arriben a ratxes de 95 quilòmetres per hora a la Comunitat Valenciana

  • Les ratxes màximes de vent registrades en la nit d'aquest dijous i a primera hora de la matinada d'aquest divendres van arribar als 95 quilòmetres per hora a la Comunitat Valenciana, encara que per a aquesta jornada ja s'ha alçat l'avís, segons l'Aemet.
Retirada d'arbres caiguts pel vent
Retirada d'arbres caiguts pel vent
CONSORIO PROVINCIAL DE BOMBEROS
Retirada d'arbres caiguts pel vent

Així, les localitats que van registrar ratxes més fortes van ser Vilafranca amb 95 quilòmetres per hora, Atzeneta del Maestrat i Llíria amb 91, l'Aeroport de València i Segorbe amb 87, a Bétera i Pego amb 83, a Morella amb 81, a Alcoi i Fredes amb 78, Bicorb i Utiel amb 76, Montanejos amb 75 i València amb 74.

Aquestes ratxes de vent de ponent que van bufar amb intensitat forta després del pas del front ahir a la vesprada i a primera hora de la matinada, han anat descendint i ja hi ha nivell verd d'avís en tot el territori.

El Consorci Provincial de Bombers de València va realitzar un total de 21 serveis per vent en la nit d'aquest dijous i altres quatre en el matí d'aquest divendres. D'ells, huit han sigut per retirada d'arbres a Aldaia, Gandia, Paterna, Torrent, Massanassa i Canals i la resta per sanejament de façanes, retirada de tendals, persianes i cartells a Chiva, Sagunt, Montcada, Burjassot, La Pobla de Farnals, Godelleta, Puçol, Almussafes, Aldaia, Vinalesa, Xirivella i Picanya.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento