Comunitat Valenciana

CCOO i UGT convoquen una "gran mobilització" en defensa de les pensions públiques per al 17 de març

  • Els sindicats d'UGT i CCOO han convocat una "gran mobilització" per al pròxim 17 de març en defensa de les pensions publiques, per una revalorització que evite que perden poder adquisitiu i perquè es destinen recursos públics al sistema per tal que "continuen sent viables en les pròximes dècades".
Assemblea CCOO i UGT a València
Assemblea CCOO i UGT a València
EUROPA PRESS
Assemblea CCOO i UGT a València

La mobilització tindrà la màxima expressió a Madrid, encara que està per tancar la manera de "descentralitzar-la" perquè siga visible en el conjunt de l'Estat, ha explicat.

Així ho han anunciat aquest dijous els secretaris generals de CCOO i UGT, Unai Sordo i Pepe Álvarez, en la roda de premsa prèvia a una assemblea per la vaga del 8M a València, en la qual han fet una crida perquè tot aquell que estiga a favor que es derogue la reforma de les pensions de 2013, el coeficient de sostenibilitat i revaloritzar-les "faça un pas avant" i isca al carrer a reivindicar eixe dia.

En aquest sentit, Pepe Álvarez ha animat a participar en "una gran mobilització que obligue el Govern a canviar les seues polítiques" en matèria de pensions. "No hi ha dubte que cal revisar la pujada del 0,25% de les pensions", ha subratllat, perquè "recuperen poder adquisitiu".

En la mateixa línia, Unai Sordo ha assegurat que les organitzacions sindicals donaran "el do de pit" i es dirigiran al conjunt de forces socials per a plantejar una mobilització en defensa de les pensions publiques.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento