Comunitat Valenciana

El Pla B Falles Festival tornarà amb més de 30 concerts i activitats infantils

  • L'esdeveniment va nàixer en 2015 de la col·laboració entre Festival Urbà Districte 008 i la falla Borrull Socors.
  • Les activitats pretenen oferir una alternativa cultural a les falles tradicionals de la ciutat, segons expliquen.
Catalina Isis
Catalina Isis
REMITIDA PLAN B FALLES FESTIVAL
Catalina Isis

El Pla B Falles Festival de València tornarà a la falla Borrull Socors amb una tercera edició que pujarà a l'escenari a més de 30 artistes i grups i que inclourà concerts, djs, art urbà, activitats infantils i 'foodtrucks' per a omplir la plaça Sant Sebastià del districte d'Extramurs.

El certamen va nàixer en 2015 de la col·laboració del Festival Urbà Districte 008 i la falla Borrull Socors, i es repetirà enguany per tercera vegada, des del dia 10 fins al 19 de març, per a oferir una alternativa cultural a les festes tradicionals de la ciutat, segons ha explicat l'organització en un comunicat. Totes les activitats són gratuïtes.

Enguany, sota el lema '#A100ir #A100art', prendrà el carrer per a oferir una galeria d'art urbana en la qual els visitants podran interactuar. Les propostes les han realitzat els propis fallers durant l'any.

Borrull Socors convida als visitants a "entrar en les seues falles i fer-les seues", al mateix temps que ofereix als qui no són fallers de la comissió l'opció de convertir-se en 'Amics de Borrull Socors' (ABS), amb un carnet que permet a les persones participar en una festa especial el 16 de març per a conéixer la falla, el pla B i gaudir d'ofertes especials durant la resta de la setmana.

Durant l'esdeveniment se succeiran diferents concerts de bandes locals i de músics de diferents països, un repertori que abastarà estils com el hip-hop, rock, indie, flamenc, swing, electrònica i lindy hop. Els concerts estan programats per a l'"hora del vermut i per a començar la nit a una hora primerenca".

Així, continuarà l'activitat amb sessions de djs locals, nacionals i alguna figura internacional, que es complementaran amb una oferta gastronòmica variada de la mà de diferents foodtrucks.

Programació

La primera jornada del festival tindrà lloc durant la vesprada i la nit del 10 de març, en col·laboració amb The Basement. La jornada arrancarà amb activitats infantils en anglés, per a continuar des de primer hora de la vesprada i fins a ben entrada la matinada, amb sessions dels Dj's de l'agència de The Basement, al costat de Sergio Mañez i el novaiorqués Dj Qu com a cap de cartell.

La programació continuarà el dijous 15 de març amb el rock de Rocket Night i els djs Trasto, Toxicosmos, Fat Gordon i Catalina Isis, com a representants de l'escena valenciana, que compartiran cabina amb la dj resident del bar El Fabuloso de Madrid i la sala Charada, Silvia Superstar.

L'endemà estarà dedicat als sons urbans. Durant la vesprada tindrà lloc una intervenció de street art a càrrec de diferents artistes del grafiti, mentre que Dj Rosvil estarà als plats. Comptaran amb la participació de dos bandes locals, Ding Dong System i Twise & friends, en un concert tipus jam amb altres artistes convidats. Dj Soak i Dj Casius Tonen tancaran la nit.

La jornada del dissabte, dia 17 de març, començarà al migdia amb el concert en acústic de JuanEle Trío, i continuarà a la vesprada amb el concert familiar de Pool Jazz i tallers infantils de la mà d'Espai Llimera. La nit serà el torn de djs locals i nacionals del pop, com David Van Bylen i SIM*NE de DSK POP, a més de Wise Men Project, Bitches djs i Compakt Dj.

Així mateix, el diumenge estarà dedicat a la dona i protagonitzaran la programació djs i bandes de dones, amb l'actuació de The Glossbusters a l'hora del vermut. A la vesprada hi haurà sessió de Lindy Hop amb The Hoppers Fusion València, amb l'actuació del grup Darktown Jazz Quartet. Entrada la nit es pujaran a la cabina la veneçolana Yahaira i Jes Set d'Alacant i per a tancar la jornada Miss Yuls.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento