Comunitat Valenciana

Rubio celebra el Dia de la Llengua Valenciana amb noves col·leccions

  • L'editorial Rubio celebra el XXX Dia de la Llengua Valenciana, que es commemorarà el pròxim 3 de març, amb la presentació de les seues noves col·leccions en aquesta llengua. D'aquesta manera, la firma amplia la seua línia de 'Quaderns Rubio en valencià', mitjançant la traducció i adaptació a aquesta llengua d'algunes de les seues propostes més reeixides, dins de l'aposta que l'editorial realitza des de fa anys per a recolzar la diversitat lingüística i cultural.
Quaderns Rubio en valencià
Quaderns Rubio en valencià
CUADERNOS RUBIO
Quaderns Rubio en valencià

Així, arribaran als pupitres de la Comunitat Valenciana quatre noves col·leccions: 'Operacions i problemes en valencià', 'Escriptura en valencià', 'Educació infantil en valencià' i 'Majúscules en valencià', detalla l'empresa a través d'un comunicat.

Unes col·leccions que se sumen a les llançades per Rubio el passat any, Vacances en valencià i Competència lectora en valencià, que han aconseguit un gran acolliment en el sector educatiu de la regió. De fet, les referències en valencià han experimentat una creixent demanda, que ha accelerat l'estrena de les noves col·leccions de l'editorial.

A més de la línia de quaderns en valencià, Rubio també compta amb quaderns en català i està previst en breu el llançament d'una nova línia de quaderns en una altra de les llengües oficials de l'Estat.

"Per a nosaltres ha sigut summament gratificant veure la resposta que ha despertat la línia de quaderns en valencià, tant entre la comunitat docent com entre els pares i mares que han vist en les nostres col·leccions un vehicle per a reforçar, al mateix temps, els continguts dels diferents cursos i el coneixement de la llengua oficial de la Comunitat", explica el director general de la firma, Enrique Rubio.

Concretament, la Col·lecció 'Operacions i problemes en valencià' es compon d'un total de 25 quaderns, desenvolupats per a treballar i reforçar la capacitat per a resoldre problemes, el càlcul i el maneig dels números, és a dir la competència matemàtica en xiquets i xiquetes d'entre 6 i 11 anys.

En 'Escriptura en valencià' hi ha 24 quaderns amb exercicis que contribueixen a desenvolupar les habilitats i destreses motrius necessàries per a adquirir agilitat en el llenguatge escrit d'una forma gradual.

La Col·lecció 'Educació infantil en valencià' suma un total de 10 quaderns amb activitats que faciliten la maduració perceptiva i motriu prèvies a l'aprenentatge de l'escriptura, mitjançant traços que es realitzen sense gran esforç. Una sèrie que es complementa perfectament amb Majúscules en valencià Rubio, ja que faciliten el reconeixement de les lletres i resulta més senzilla la seua execució perquè no requereixen enllaços, per la qual cosa són perfectes per a potenciar l'aprenentatge de l'escriptura en una fase prèvia de desenvolupament motriu que s'aconsegueix amb els primers traços.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento