Detingut per gravar des d'una finestra a esportistes d'un club de Nules (Castelló), la majoria menors
Detingut per gravar des d'una finestra a esportistes d'un club de Nules (Castelló), la majoria menors EUROPA PRESS

El Club Handbol de Nules, en un comunicat firmat per la Junta Directiva i penjat en el seu compte de Facebook, explica que un individu va gravar amb el seu telèfon mòbil, a través d'una finestra dels vestuaris del Poliesportiu Municipal de Nules, a algunes jugadores, quasi totes elles menors d'edat.

Així mateix, indica que, davant la "gravetat dels fets", des del club van iniciar "immediatament" els tràmits legals per a interposar una denúncia que "ràpidament" va donar els seus fruits, ja que la Guàrdia Civil va identificar i va detindre al presumpte autor dels fets, un veí de la localitat de 33 anys.

El club mostra el seu "total" suport moral i legal a les jugadores afectades, i agraeix la "gran tasca" realitzada per les Forces i Cossos de Seguretat. Així mateix, espera que la justícia "siga igual de ràpida i implacable contra l'autor dels fets".

El Club Handbol Nules assegura estar "compromès" amb la lluita per la igualtat i pels drets de les dones. Prova d'açò -subratlla- és que el club compta actualment amb prop de 90 fitxes federades, de les quals aproximadament la mitat pertanyen a dones, "mostra de l'aposta del club per potenciar l'esport femení en la localitat i el seu entorn".

Consulta aquí más noticias de Castelló.