Comunitat Valenciana

Detingut per gravar des d'una finestra a esportistes d'un club de Nules (Castelló), la majoria menors

  • La Guàrdia Civil ha detingut un home acusat de gravar amb el seu telèfon mòbil a algunes jugadores d'un club d'handbol a Nules (Castelló) a través d'una finestra del vestuari, segons han informat fonts de l'institut armat. La Benemérita li investiga per un delicte de corrupció de menors.
Guàrdia Civil
Guàrdia Civil
EUROPA PRESS
Guàrdia Civil

El Club Handbol de Nules, en un comunicat firmat per la Junta Directiva i penjat en el seu compte de Facebook, explica que un individu va gravar amb el seu telèfon mòbil, a través d'una finestra dels vestuaris del Poliesportiu Municipal de Nules, a algunes jugadores, quasi totes elles menors d'edat.

Així mateix, indica que, davant la "gravetat dels fets", des del club van iniciar "immediatament" els tràmits legals per a interposar una denúncia que "ràpidament" va donar els seus fruits, ja que la Guàrdia Civil va identificar i va detindre al presumpte autor dels fets, un veí de la localitat de 33 anys.

El club mostra el seu "total" suport moral i legal a les jugadores afectades, i agraeix la "gran tasca" realitzada per les Forces i Cossos de Seguretat. Així mateix, espera que la justícia "siga igual de ràpida i implacable contra l'autor dels fets".

El Club Handbol Nules assegura estar "compromès" amb la lluita per la igualtat i pels drets de les dones. Prova d'açò -subratlla- és que el club compta actualment amb prop de 90 fitxes federades, de les quals aproximadament la mitat pertanyen a dones, "mostra de l'aposta del club per potenciar l'esport femení en la localitat i el seu entorn".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento