Comunitat Valenciana

Detingut un home per agredir i amenaçar de mort el seu germà i resistir-se a l'arrest

  • Agents de la Policia Local de Castelló van detindre aquest diumenge un home de 47 anys per un presumpte delicte de violència domèstica al suposadament agredir el seu germà en un domicili del carrer Ribelles Comins de Castelló.
AGENT DE LA POLICIA LOCAL DE CASTELLÓ
AGENT DE LA POLICIA LOCAL DE CASTELLÓ
POLICÍA LOCAL
AGENT DE LA POLICIA LOCAL DE CASTELLÓ

Els fets es van produir sobre les 11.30 hores quan el Centre Integral Municipal de Seguretat i Emergències 092 va rebre la telefonada d'un veí del carrer Ribelles Comins, en la qual alertava d'una forta baralla en un domicili d'un immoble situat en eixe vial i que un dels presumptes implicats en l'altercat estava tirant per la finestra de la vivenda restes de menjar i un plat a la via pública.

Fins al lloc es va desplaçar immediatament una patrulla de la Policia Local destinada al Grup d'Intervenció de Proximitat, els agents de la qual, en arribar al lloc dels fets, van observar que efectivament en la vorera i sobre un vehicle estacionat hi havia multitud de restes de menjar i un plat trencat.

Diversos veïns de l'immoble van indicar als agents que la baralla s'estava produint en un primer pis d'un immoble, per la qual cosa els policies van pujar fins al domicili on s'estaven produint els fets.

En la porta d'entrada a la vivenda els agents van trobar a una dona plorant, qui va indicar als policies que el seu fill estava molt violent i estava donant colps al mobiliari que hi havia dins de la casa, al mateix temps que estava barallant-se amb un altre dels seus fills.

PROBLEMES PSICOLÒGICS

Aquest es trobava darrere de la seua mare i va assegurar als agents que el seu germà tenia problemes psicològics i que a vegades es posava "molt agressiu" amb els seus familiars. Mentre estava explicant aquests fets, el posteriorment detingut va eixir també al rebedor de la vivenda i, davant dels agents, va començar a amenaçar de mort el seu germà, al mateix temps que li va donar una punyada en la cara que li va causar una ferida en el front.

Els agents van reaccionar immediatament i van procedir a separar als dos homes per a parar l'agressió. La persona "violenta" es va encarar contra els policies i va intentar agredir-los llançant-los diverses patades i punyades, per la qual cosa, a la vista dels fets, els agents van procedir a la detenció d'aquest home, de 47 anys, per un delicte de violència en l'àmbit familiar, lesions lleus i resistència greu a agents de l'autoritat.

El familiar lesionat durant la baralla va rebre assistència sanitària en el domicili familiar i no va ser necessari el seu trasllat a un centre hospitalari.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento